Žena se počela moliti kada je saznala da će roditi u toaletu na benzinskoj postaji

22-godišnja Kaitlyn Fullerton rodila je u toaletu na benzinskoj postaji u Texasu. Iako nije imala porod kakav je sanjala, ona i njezin suprug znaju da je Bog bio s njima cijelo to vrijeme. 

Dok su Kaitlyn i njezin suprug, Sergio Mancera, vozili do svoje kuće, Kaitlyn ga je zamolila da stanu jer je morala na toalet. 

„Mislila sam da samo jako trebam na toalet“, kasnije se prisjetila. 

No, nije to bila obična stanka na benzinskoj. 

Dok je Kaitlyn, koja je bila trudna 9 mjeseci, išla prema toaletu na benzinskoj, počela se pitati je li možda u trudovima. A kada je došla do toaleta počela se moliti. 

„Bože, ne daj da rodim u ovom toaletu“, govorila je. 

Truly blessed with my beautiful family ❤️ So excited to see all the things God has in store for us.

Objavljuje Sergio ManceraUtorak, 13. srpnja 2021.

Puknuo joj je vodenjak te je rodila u toaletu

Bog nije odgovorio na njezinu molitvu onako kako je ona željela. Puknuo joj je vodenjak i za nekoliko je minuta rodila u toaletu na benzinskoj postaji. 

„Cijelo sam vrijeme bila na nogama“, rekla je, „Osjetila sam glavu i onda je odjednom izašao, a ja sam ga uhvatila i držala uz mene.“ 

Nakon što je rodila, jedna je osoba pitala treba li pomoć, dok je druga otišla po Sergia. 

VIDI OVO: Majka je rodila dijete bez mozga, a onda učinila nešto neočekivano

„Pogledao sam, vidio sam ženu kako govori da mi se supruga porodila“, prisjetio se Sergio, „Ludo je pomisliti da je rodila na toaletu. Kada sam došao tamo, ona je bila sva sretna, smiješila mi se kao da se ništa nije dogodilo.“ 

Iako porod na toaletu nije bio dio planova ovog para, oni znaju da ih je Bog čuvao. Iznenadni je porod bio brz i bezbolan te je njihov sin, Callihan, sigurno došao na svijet. 

Beba i majka su odmah prevezeni u bolnicu, a liječnici su potvrdili da je dječak sasvim zdrav, a i majka je bila dobro. Par je znao kome zahvaliti za sigurnost mame i bebe.

Hi, everyone I’d like for y’all to meet Callihan. ❤️Never in my life would I have expected something like this. This is a crazy story to tell my kids one day. Having my wife give birth in a gas station!! Never in a millions years I would had not imagine this.How incredible she is, she is such a strong amazing person and I am so blessed to have her as my wife. It just so crazy how easy she made it look, the look on her face when she delivered our son herself was priceless. I’m so proud of you, you really can do anything baby. It is the most beautiful thing to give natural birth. Thank you God for always watching over us❤️

Objavljuje Sergio Mancera u Ponedjeljak, 12. srpnja 2021.

To je pravo čudo

„To je pravo čudo. Da, bilo je kao čudo“, rekli su ponosni roditelji, „Kao da je Bog bio tamo s nama i pazio na nas.“ 

Kaitlyn i Sergio dali su sinu posebno drugo ime – Eliseo – što znači „Bog je moje spasenje.“ I nakon što je na tako neobičan način došao na svijet, nema sumnje da Bog ima velike planove za njega! 

„Jahve, Bog tvoj, u sredini je tvojoj, silni spasitelj! On će se radovati tebi pun veselja, obnovit će ti svoju ljubav, kliktat će nad tobom radosno“ (Sefanija 3,17).