NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeŽena tvrdi da je vidjela Isusa i anđele kada je doživjela kliničku...

Žena tvrdi da je vidjela Isusa i anđele kada je doživjela kliničku smrt

Žena koja je doživjela kliničku smrt nakon duge bolesti vratila se u život sa tvrdnjom da je vidjela Isusa i anđele te postala vjernica.

U pitanju je žena koja nikada nije bila vjernica sve dok, kako kaže, nije doživjela prosvjetljenje tijekom kliničke smrti kada je ugledala Isusa.

Nakon što se borila sa rakom grla, Vivian je doživjela komplikacije tokom kojih je njeno srce prestalo raditi. Kaže da je u tom trenutku ušla u tunel na čijem se kraju nalazio Isus.

Sve čega se sjećam je da sam se nalazila u vrlo dugačkom, mračnom tunelu i da sam se jako brzo kretala ka svjetlu koje je emitiralo osjećaj ljubavi”, ispričala je i nastavila ”Čula sam prelijepi povjetarac i anđele kako pjevaju. Svjetlo je bio Isus Krist i toga sam cijelo vrijeme bila svjesna. Doživjela sam i premotavanje čitavog života u glavi i to onih trenutaka neograničene ljubavi i davanja, prenosi britanski Express.

PROČITAJTE: KLINIČKA SMRT: Jesu li raj i pakao prilikom kliničke smrti samo produkt mozga?

Taman kada je krenula ka svjetlu osjetila je kako je neko konopcem povlači nazad.

Zatvorila sam oči i čula ženu kako zove moje ime. Bila je to sestra, a ja sam ležala na podu.”

Neki znanstvenici pak, tvrde da su ovakve vizije normalan fenomen i nisu neophodno znak nečega nadnaravnog.

Doktor Sam Parnia s Medicinskog sveučilišta u New Yorku kaže da ovo nije prvi put da ljudi opisuju tunel i toplu svjetlost punu ljubavi na kraju njega.

”Opisivali su i kako je izgledao susret s pokojnim rođacima koji su došli da ih dočekaju. Često kažu da nisu ni htjeli vratiti se natrag i da im je bilo jako udobno. Kao magnet koji ih privlači”, rekao je.

Ovaj članak je prvi puta objavljen 19. svibnja 2019.