8 ženskih osobina koje su muškarcima važnije od izgleda

”Tko je našao ženu, našao je sreću i stekao milost od Jahve.” (Mudre izreke 18,21)

Ove ženske osobine su muškarcima puno važnije od vanjskog izgleda!

1. Iskrena ljubaznost

Ne samo prema njemu, nego i prema drugim ljudima. Iskrena ljubaznost kvaliteta je kojoj nitko ne može odoljeti.

2. Prizemnost

Muškarci vole žene koje ne misle da su “iznad” drugih, s obje noge stoje čvrsto na zemlji i prema drugim ljudima postupaju s poštovanjem, piše Zadovoljna.

3. Brižnost

Sviđa im se kada žena pokaže zanimanje za njihove probleme ili sumnje, kada je zabrinuta za njihovu dobrobit. Kada su bolesni, vole da ih se tetoši jer su i kod najmanje prehlade uvjereni da stiže kraj svijeta.

4. Smisao za humor

U pravom trenutku treba biti ozbiljan, ali također treba uvijek imati vremena za šalu. Vesela i pozitivna žena sa smislom za humor uvijek zadobije njihovu pozornost.

5. Odlučnost

S jedne strane muškarci se boje smjelih žena, ali s druge strane žele da njihova partnerica bude odlučna. Takvo ponašanje ukazuje na zrelost i sposobnost preuzimanja inicijative u trenutku kada je to potrebno.

6. Neovisnost

Žena mora imati svoj život. U trenutku kada se cijeli njezin svijet vrti oko partnera ona bespotrebno zanemari sebe. Upravo zato ne smijemo odbacivati svoju neovisnost.

7. Emocionalna inteligencija

Sposobnost izražavanja i kontroliranja vlastitih emocija te pravilno i pravovremeno reagiranje na tuđe emocije neki su od znakova emocionalne inteligencije koju muškarci itekako cijene.

8. Odanost

Baš kao i žene, muškarci također vole odanost. Osjećaj da vam mogu vjerovati i pouzdati se u vas ne može se mjeriti ni s čim.