Kimberly Henderson bila je trudna 4. put i djelovalo je kao da nije mogla zatrudnjeti u gore vrijeme. Veza s partnerom joj se raspadala jer ju je on varao, već je imala troje djece koje treba prehraniti i nije htjela roditi još jedno. Htjela je abortirati i otišla je u kliniku …

Nakon 7 sati čekanja u klinici, nije znala može li učiniti ono što je naumila.

Sjeća se da joj je majica bila mokra od plakanja. Dok je u klinici po torbi tražila osobnu iskaznicu, iz nje je ispala jedna kartica. Kimberly je to shvatila kao znak od Boga.

Bila je slomljena i lice joj je bilo obliveno suzama

Kimberly 1

Ponavljala je sebi da mora ustrajati u svojoj odluci, ali nije uspjela da se uvjeri. I prije toga mislila je da joj Bog šalje znakove da ne treba abortirati. Tog jutra joj se kćerka razboljela i morala je pronaći dadilju. Izgubila se na putu do klinike i auto joj se pokvario. Zakasnila je u kliniku. Sve vrijeme se molila Bogu da joj pošalje jasan znak.

Kartica koja joj je ispala iz torbe bila je iz crkve

Na poleđini kartice bio je citat iz Biblije. Na kartici je pisalo: “Nemoj se obeshrabriti jer ja sam tvoj Bog. Ja ću ti dati snagu i pomoći ti u nevolji.”

Shvatila je to kao znak od Boga i smjesta otkazala abortus

kimberly-beba-5

Njezini prijatelji su podržali tu odluku jer su smatrali da joj je Bog s razlogom podario novu bebu.

Dok je Kimberly izlazila iz klinike, srela je mladu tinejdžerku. Djevojka ju je pitala hoće li abortirati i Kimberly joj je rekla da neće. “Voljela bih da mogu biti hrabra kao ti.” – rekla joj je ova djevojka.

Kimberly je rodila divnu kćerkicu 12. rujna 2013. godine

kimberly-beba-7

Nazvala ju je Vaida Ever, što znači “lijep život”. Kada je prvi put ugledala svoju kćerkicu, briznula je u plač kada se sjetila što joj je tinejdžerka rekla kada je izlazila iz klinike.

IZVORFokuzz.com