Doktor Hristo Mermerski, znanstvenik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lijek koji može izliječiti rak. Lijek doktora Mermerskog navodno je dobar za cijelo tijelo i može izliječiti bilo koji oblik raka.

Lijek je dobar za srce, bubrege, jetru, krvne žile i obnavlja ekskretorni, probavni i imunološki sustav. Također pomaže u regulaciji tjelesne težine i liječi upaljene zglobove.

Sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne tvari i ugljikohidrate.

Pored toga, lijek je također dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utječe na cijelo tijelo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.

Lijek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopće. Treba vam samo pet sastojaka – češnjak, orasi, limun, žitarice i med.

Potrebno vam je 4 šalica sirovih integralnih žitarica koje trebate ostaviti vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno ih je samljeti zajedno s orasima i bijelim lukom.

Potrebno je da oljuštite 12 češnja bijelog lika i 4 oraha a zatim ih pomiješate sve zajedno.

Pripremite 15 limuna. 5 sameljite u mješavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscijedite u mješavinu. Nakon miješanja dodajte med i sve izmiješajte kuhačom. Mješavinu ulijte u staklenku i stavite u hladnjak da odstoji 3 dana.

Lijek treba uzimati pola sata prije doručka i večere po dva puta.

Doktor Mermerski je rekao da, pored liječenja raka, lijek održava tijelo mladenačkim, svježim i energičnim i da se tako produljuje životni vijek.

Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može opstati u potpuno zdravom i njegovanom tijelu”. On i dalje stoji iza tih riječi.

IZVORFokuzz.com