NaslovnicaVideo9-godišnja žrtva pucnjave podijelila video prije smrti: "Isus je umro za nas!"

9-godišnja žrtva pucnjave podijelila video prije smrti: “Isus je umro za nas!”

9-godišnja djevojčica, koja je bila jedna od žrtava masovne pucnjave u osnovnoj školi, podijelila je video o Isusu na TikToku prije nego što je umrla.

Vijest o pucnjavi u osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu slomila je srca mnogih. U incidentu je živote izgubilo devetnaest učenika i dva nastavnika.

Napadač, koji je ispalio više od 100 metaka u dvije učionice četvrtog razreda, bio je u školi gotovo sat vremena prije nego što je policija ušla u jednu od susjednih učionica.

Nevina djeca, koja su toga dana bila u školi, nisu znala da im je to posljednji dan na zemlji. Štoviše, ni roditelji stradalih još uvijek ne mogu vjerovati kakva se tragedija dogodila 24. svibnja.

Među 19 djece koja su ubijena u masakru bila je i 9-godišnja Ellie Garcia. Ova mala kršćanka pričala je o Isusu na društvenim mrežama i dijelila Evanđelje.

Njezin tata Steven Garcia na Facebooku je objavio snažnu poruku svoje kćeri.

“Isus je umro za nas”, propovijedala je. “Dakle, kad umremo, bit ćemo gore s Njim. U svojoj sobi imam tri njegove slike.”

Njezin je tata otkrio kako je Ellie voljela moliti.

Objava je dobila mnogo komentara. Mnogi su izrazili svoju sućut, ali i komentirali Ellienu veliku vjeru.

“Njena vjera je nadahnjujuća; gledajući ove postove shvatila sam koliko toga moram naučiti od tako mlade duše koja je bila mudra …”, stoji u jednom komentaru.