Preko vikenda biste trebali stati sa svim vašim poslovima i opustiti se. Zašto to ne biste učinili uz nekoliko kršćanskih filmova koje smo izabrali za vas? Odlični su!

Pronaći normalno

pronaći normalno

Jedina stvar koja stoji između dr Lise Leland i vjenčanja iz njezinih snova, jeste put dug 4000 km od Los Angelesa do Long Islanda.

Na putu je zaustavlja lokalna policija u gradu Normal, i zbog 23 neplaćene kazne, Lisa prisiljena da se pojavi na sudu. Sud je osuđuje na 3 dana društveno korisnog rada kao doktor u njihovom gradu.

Za ta tri dana, nakon susreta s ljudima iz Normala, Lisa će otkriti mnogo neočekivanih stvari koje će joj promijeniti život.

https://vimeo.com/146119914

https://vimeo.com/146139739

Suočavanje s divovima

suočavanje s divovima
Screenshot: YouTube

Trener srednješkolskog ragbi kluba uz pomoć svoje čvrste vjere uspijeva prebroditi strahove i padove svog kluba te im pokazati da je vjera u Boga mnogo bitnija od samog pobjeđivanja na terenu.

https://vimeo.com/125784238

Posljednji odnositelj grijeha

posljednji odnositelj grijeha

Krajem 18. i početkom 19. stoljeća, velški doseljenici su stigli u Ameriku, donoseći sa sobom sve svoje nade o novom životu i novom početku.

Ali, to su također bili i ljudi s mračnim tajnama koje su htjeli prikriti starim keltskim ritualom kojeg su prakticirali stotinama godina. Taj ritual je bio poznat kao “Odnositelj grijeha”.

Ipak, tajne se razotkrivaju u svjetlu istine …

https://www.youtube.com/watch?v=uNZniQZ–50