Aneurizma mozga je nestala: Svjedočanstvo žene o čudesnom izlječenju

Aneurizma mozga je nestala, a za to je zaslužan Bog. Donosimo svjedočanstvo jedne žene o čudesnom izlječenju. 

„Počela sam dobivati jake migrene u svibnju. I prije sam ih imala, ali su ove bile tako jake da mi je bilo mučno. Postalo mi je jako teško hodati te sam znala da nešto nije u redu. Otišla sam na hitnu gdje su me poslali neurologu koji je naručio snimanje mozga. Saznala sam da imam zadebljanje na lijevoj karotidnoj arteriji veličine 3 sa 3.5 mm.

Aneurizma mozga je ništa za Boga

Odlučila sam nasamo reći tu vijest suprugu kako bismo se mogli pomoliti prije nego kažemo djeci. Nakon molitve on je odveo djecu na pecanje, a ja sam nazvala prijateljicu s kojom sam se inače molila, a kada sam joj rekla da imam aneurizma mozga ona mi je rekla da to nije ništa za Gospodina, da je nju izliječio i da predviđa da će isto učiniti i za mene.

Te su me riječi uzdignule kako bi zajedno s Bogom ovo mogla prebroditi. Nju je izliječio, a njezino je svjedočanstvo i meni dalo nadu. Osjetila sam da sam u milosti i da trebam vjerovati u potpuno izlječenje.

VIDI OVO: Mlada majka je neočekivano umrla – neurokirurzi upozoravaju na znakove koji ukazuju na moždanu aneurizmu

Mnoge dane sam se osjećala kao da me Gospodin čuva, a moj se suprug molio nada mnom. Trebalo nam je tri tjedna da kažemo našoj djeci za moje stanje. U glavi su nam se počeli vrtjeti loši scenariji, ali smo znali da se moramo ujediniti u vjeri da će me Isus izliječiti.

Moždana Aneurizma
Foto: Pexels

Pozvali smo prijatelje na molitvu

Pozvali smo mnoge prijatelje na molitvu te smo se svi zajedno i često molili. Odlučili smo ići na sve potrebne preglede kod liječnika, ali smo molitvom otvorili vrata za Božje čudo.

Oslonili smo se na medicinu koja je našim molitvama izlila Božju moć nad moj život. Znali smo da trebamo okupiti prijatelje u vjeri i moliti se za izlječenje. Nismo ni trebali moliti Boga, nego Mu dati do znanja da vjerujemo u Njega.

Nakon nekoliko tjedana otišla sam na zahvat te mi je trebalo dva tjedna da se oporavim. Kasnije mi je neurokirurg rekao da tijekom zahvata nisu našli baš ništa. Nije bilo aneurizme. Sve je izgledalo odlično. Bila sam zdrava. Budući da je vladao COVID-19, moj suprug nije mogao biti sa mnom tada tako da sam te vijesti primila s Bogom.

VIDI OVO: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Bog sve može izliječiti 

Kada je saznao, moj je suprug bio nevjerojatno radostan. Rekao je da se osjećao kao da gleda proročansku priču koju je Bog pisao. Shvatio je to kao znak da Bog čini nešto veliko i da će izliječiti cijeli svijet.

Ako se i vi ili vaša voljena osoba nalazite u sličnoj situaciji, vjerujemo da vas Bog želi izliječiti.“

Aneurizma mozga je nestala, a za to je zaslužan Bog. Njezino svjedočanstvo je predivan dokaz Boga koji odgovara na molitve svog naroda.