Ateist slučajno došao u crkvu i čuo od Boga riječi koje su mu promijenile život

Ovaj ateist slučajno je odlučio doći u crkvu. Ubrzo je čuo od Boga riječi koje su mu promijenile život.

Isaiah Saldivar odrastao je u kršćanskoj obitelji. Nije osjećao ljutnju ni ogorčenost prema svojoj obitelji, ali neprijatelj ga je uvijek želio pridobiti i uništiti. Tako se objesio o drvo kada je imao dvanaest godina.

“Togq dana trebao sam biti mrtav. Nešto me pokušava ubiti, ali Netko me uspio spasiti. Ne znam je li to bio Isus, anđeo ili Duh Sveti. Ne znam, imao sam tada dvanaest godina”, dodao je.

Život bez Boga

Isaiah je imao snove i smislio je svoj život. Želio je biti policajac, oženiti se ženom svojih snova i živjeti uglednim životom. Brinuo se da mu dobro ide u školi, imao je posao sa šesnaest godina dok je bio na koledžu i posjedovao je auto.

Ali nitko nije znao da je to samo njegova fasada. Istina je da je imao isprazan život. Tulumarenje po cijele noći uz alkohol, nedovoljno spavanje, skakanje iz jedne veze u drugu … Nikome nije rekao da se iznutra raspada. Više nije vjerovao u Boga i postao je ateist.

Kada duže vrijeme ne bi išao u crkvu, sestra bi mu uvijek govorila da ide.

“Samo pokušaj, još jednom”, rekla bi.

Iznerviran, Isaiah je rekao: “U redu. Ići ću u crkvu, ali ovo će biti zadnji put da ću ikada više kročiti u crkvu.”

Nije ni znao da je to tek početak njegovog novog života

Bio je apatičan prema svemu što je bilo povezano s crkvom. Smatrao je obvezom otići, ali ga sestra nije prestajala bodriti.

Kada je konačno otišao, nije ništa očekivao. Ali nakon propovjednikove Duhom ispunjene propovijedi o globalnim misijama i mijenjanju ljudskih života zbog vjere u Isusa, shvatio je da nikako ne može nastaviti sjediti u svojoj klupi.

Otrčao je do oltara i zavapio: “Bože, ako si stvaran, dat ću ti sve.” Bog je odmah odgovorio i jasno je čuo od Boga: “Upotrijebit ću te da propovijedaš evanđelje svakom narodu.”

U videu u nastavku poslušajte u cijelosti njegovo moćno svjedočanstvo.

To je nešto što nije mogao objasniti, ali u tom trenutku sve osim Boga nije imalo smisla. Njegovi snovi, njegovi poroci, njegova tvrdoglavost blijedjeli su u usporedbi s Njim.

Iskusio je Boga i iskreno se pokajao. Napustio je mjesto obnovljen, promijenjen i opremljen za ono što mu je Bog rekao. Ušao je u crkvu tvrda srca, ali je izišao novog srca kao Božji sin.

Služba za Boga

Preko 500 crkava, konferencija i drugih skupova čulo je njegov govor. Putuje i dijeli poziv na pokajanje i probuđenje. Njegova služba trenutačno dopire od 6 do 8 milijuna ljudi svaki tjedan zahvaljujući društvenih mrežama.

On je tjedni voditelj emisije “Revival Lifestyle”, trenutno jedne od 1% najboljih podcastova u svijetu. Osim toga, Isaiah često objavljuje videozapise na svom YouTube računu, koji ima 584 tisuće pretplatnika.

Bogu neka je vječna slava i hvala!