NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeBakine posljednje riječi umirućem mužu su sve u bolnici ostavile u suzama

Bakine posljednje riječi umirućem mužu su sve u bolnici ostavile u suzama

U potresnom trenutku, baka je izgovorila posljednje riječi svom umirućem mužu. A kada je unuk para podijelio posljednji pozdrav bake i djeda na društvenim mrežama, mnogi su zatečeni u suzama!

Opraštati se od voljene osobe nikada nije lako. A kada je došlo vrijeme da Qijev 87-godišnji djed napusti ovaj svijet, njegova odana 83-godišnja žena bila je tu uz njega.

Par živi u općini Tianjin na sjeveru Kine. I iako su posljednje riječi koje žena govori svom umirućem mužu na drugom jeziku, ljubav koju prenose ne zahtijeva prijevod.

Dok je žena čučala pokraj samrtne postelje svoga muža, milujući ga po glavi, govorila je riječi utjehe i ohrabrenja.

“Hodaj do svjetla. Nemoj se izgubiti”, rekla mu je. “Ostavi sve. Ako je vrijeme za odlazak, otiđimo bez žaljenja.”

Bakine posljednje riječi mužu

Baka je sve u bolnici ostavila u suzama

Teško je reći zbogom voljenoj osobi. Ali Qi, unuk para, objasnio je da njegova baka nije željela vidjeti kako njegov djed pati.

Tako je potisnula svoju tugu i nježno ga umirila dok se njegova duša pripremala napustiti ovaj svijet. Kaže da su posljednje riječi te žene njezinom umirućem mužu natjerale suze na oči svima u bolnici.

Qi kaže da je njegova baka pokazivala ovu vrstu nesebične brige tijekom cijele djedove bolesti. Iako su svi znali da je taj čovjek u posljednjim danima, Qijeva baka drži svog umirućeg supruga usredotočenog na svijetlu budućnost, govoreći o proslavi njihove 60. godišnjice braka – dan za koji je znala da on neće doživjeti.

Bakine riječi upućene umirućem mužu postale su viralne

Dakle, kada je došlo vrijeme da se posljednji put oprosti, bila je tu da izgovori riječi ohrabrenja nad čovjekom kojeg je voljela.

Nakon što je emotivni trenutak podijelio na internetu, video je brzo postao viralan. Nježan trenutak dirnuo je srca ljudi diljem svijeta.

Gubitak voljene osobe je bolan. Međutim, kao kršćani, možemo tugovati s nadom. Naša nam vjera omogućuje da se utješimo spoznajom da ćemo svoju voljenu osobu ponovno vidjeti na nebu.