Beba pronađena kako puzi uz cestu dva dana nakon nestanka
Ilustracija: Canva

Jednogodišnja beba preživjela je dva dana prije nego što ju je pronašao vozač kamiona kako puzi duž ceste u Mississippiju.

Šerif Louisiane, Gary ‘Stitch’ Guillory, izjavio je da je beba, za koju se strahovalo da je umrla nakon što je nestala u subotu, imala brojne ubode insekata, ali je inače bila u dobrom stanju.

Ovaj događaj uslijedio je nakon što je u ponedjeljak u jezeru iza motela blizu granice s Teksasom pronađeno tijelo njezinog četverogodišnjeg brata.

Policija koja istražuje smrt dječaka navela je da je on posljednji put viđen sa svojom majkom, Aaliyah Jack (25) iz Lake Charlesa, i jednogodišnjom bebom 6. srpnja.

Majka je uhićena u ponedjeljak navečer u Meridianu, Mississippi, više od 560 kilometara od mjesta gdje su djeca pronađena.

Nakon što je pronađeno tijelo četverogodišnjaka, vlasti su, u strahu od najgoreg, pripremale pretraživanje jezera za bebu, kada je vozač kamiona nazvao 911.

“Gledamo na ovu jednogodišnju bebu kao na našu čudesnu bebu jer je još uvijek bila živa”, rekao je emotivni Guillory na konferenciji za novinare.

Rekao je da je dijete provelo dva dana izloženo jakim kišama i vjetrovima koji su pogodili tu saveznu državu.

Uragan Beryl također je zahvatio istočni Teksas rano u ponedjeljak, uzrokujući smrt sedam osoba i ostavljajući milijune bez struje širom američkog juga.

“Ovo dijete je provelo dva dana vani na vremenskim uvjetima uz cestu”, rekao je Guillory. “Hvala Bogu da ju je taj vozač kamiona vidio.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare