Bivša ovisnica o heroinu danas izgleda zadivljujuće, objavila je fotke

Ovisnica o methu i heroinu koja si je pokušala oduzeti život dok je bila u zatvoru podijelila inspirativne fotografije “prije i poslije” koje prikazuju dramatičnu preobrazbu.

Jamee Valet (25) iz Oregona, je na Facebook stranici objavila “dnevnik ovisnice” na kojoj je podijelila svoju priču kako bi podigla svijest o tome da je moguće izvući se iz svake situacije.

“Ja sam Jamee i oporavljam se od ovisnosti o heroinu i methu”, napisala je uz fotografije uz koje je dodala kako su nastale u razmaku od samo dvije godine.

Bivša ovisnica o heroinu danas izgleda zadivljujuće 1
Foto: Facebook

“Bolja verzija mene nastala je prije nekoliko mjeseci, kad sam dobila diplomu. Oporavak je moguć”, dodala je. Napisala je kako je prva fotografija nastala 2017., kad je bila na vrhuncu svoje borbe protiv ovisnosti.

Za Mail Online Jamee kaže kako je fotografiju snimila kako bi se natjerala da vrati život na pravi put. Kaže kako je njezina zloupotreba droga počela kad je počela pušiti marihuanu sa samo 13 godina, a svoje djetinjstvo opisala je kao teško.

Kaže kako su droga, seks i alkohol za nju postali bijeg od teške stvarnosti, a otkrila je i kako je bila ovisna o lijekovima već s 15 godina. Tvrdi da ju je tadašnji dečko navukao na opijate, uključujući Vicodin, morfij, oksikodon…

VIDI OVO: Majka ovisnika o heroinu: „Ne tražim odgovore ni rješenja (…) tražim da me se vidi i čuje.“

U svojoj ispovijesti Jamee je otkrila i kako su je dva muškarca silovali kad je imala samo 17 godina. Samo nekoliko mjeseci nakon toga prihvatila je prve šuteve heroina i metha jer je željela pobjeći od bola.

Priznala je i kako je živjela kriminalnom životom kako bi namirila svoju ovisnost, pri čemu je opljačkala kuću i krala iz bakine torbice. To su bili zločini zbog kojih je završila u zatvoru, a jednom kad se našla iza rešetaka, počela je trpjeti posljedice nedostatka droge i pokušala se objesiti.

Nakon pokušaja samoubojstva dva dana bila je u komi, piše The Mirror. Nakon toga zaklela se da više neće koristiti droge, no brzo se vratila rizičnom ponašanju koje je uključivalo i spolne odnose za drogu.

Nakon što je godinu dana provela na liječenju, s 20 godina upoznala je sadašnjeg dečka Jakea. Kaže kako njihovo putovanje nije bilo lagano – doživjela je dva pobačaja, zbog čega se ponovo vratila drogi.

Bivša ovisnica o heroinu danas izgleda zadivljujuće 2
Foto: Facebook

No strpljivom dečku, kao i programu za odvikavanje, danas zahvaljuje na tome što su joj pomogli da okrene život. Sad je godinu dana čista, a u srpnju je uspjela dobiti srednjoškolsku diplomu, piše Index.

Jamee koja trenutno radi u građevinarstvu rekla je da napreduje u obnovi svojih odnosa te povratku povjerenja obitelji od koje je krala tijekom svoje borbe s ovisnošću. Sad joj je san postati estetičarka i upisati fakultet.

Neka je Bog blagoslovi i upravlja njezine korake!

NAJNOVIJE!