Bivša vještica svjedoči o borbi s demonima: Nagovarali su me da se siječem

Jenny Weaver počela se tijekom ranih tinejdžerskih godina zanimati za okultno. Ubrzo su je demoni mučili s naredbom: “Sijeci se!”.

Iako je odrasla u kršćanskoj obitelji, Jenny kaže da su njezini roditelji i drugi članovi obitelji bili nasilni prema njoj.

Premda je imala nekoliko prijatelja u školi, ta skupina učenika često ju je maltretirala jer je oboljela od vitiliga – stanje koje uzrokuje da područje nečije kože izgubi pigmentaciju.

Kao rezultat toga, Jenny se osjećala da je izopćenica kod kuće i u školi, što je dovelo do teške depresije.

Okultno joj je izgledalo zanimljivo

Kada je imala 13 godina, posjetila je prijateljicu gdje ju je očarao i zaintrigirao film “The Craft (Opasne čini)” iz 1996., koji govori o četiri srednjoškolke koje su vještice i žele se osvetiti svojim nasilnicima.

Nakon što je bila izložena filmu, Jenny je rekla da je počela čitati i proučavati literaturu kako bi i ona mogla postati vještica. Rekla je da je njezin put u okultizam započeo “nevino”: spaljivala bi kadulju i koristila iscjeljujuće kristale u pokušaju da pronađe sreću u sebi i da pristupi moći iz demonskog duhovnog carstva.

VIDI OVO: Bivša vještica i ovisnica je neprepoznatljiva nakon što je život predala Kristu

U međuvremenu se preselila u novi dom u kojem je živjela sa cimericom koja je bila vještica. Zbog svoje velike uključenosti u okultne prakse, obje su počele doživljavati progone u svom domu.

Jednom prilikom, ona i njezina cimerica su bile u odvojenim sobama kada su odjednom počele osjećati prisutnost zla u kući. Izašle su svaka iz svoje spavaće sobe u hodnik da vide što se događa.

“Svjetlo u hodniku se ugasilo, pale smo na pod i staklo je letjelo posvuda. U drugim prilikama cimerica i ja smo čule grebanje i lupkanje po zidovima kada bismo legle spavati”, rekla je za Christian Post.

Obje su shvatile da je na njihovom posjedu zlo. Kako bi ublažile ono što su proživljavale, zasadile su vrt nevena, jer su vjerovale da taj cvijet tjera zlo iz domova.

“Jedan dan smo bile OK, a sljedeći dan, kada smo otišle pogledati nevene, vidjeli smo da su se svi osušili”, dodala je.

Osim prakticiranja vještičarenja, Jenny je počela eksperimentirati s drogom
Snimka zaslona: YouTube/Sid Roth’s It’s Supernatural!

Osim prakticiranja vještičarenja, Jenny je počela eksperimentirati s drogom

“Čarobnjaštvo je povezano sa zlouporabom droga jer ljudi koji se bave vještičarstvom često uzimaju tvari kako bi bili otvoreniji prema duhovnom području, a to često dovodi do zlouporabe droga i alkohola”.

“Vaš gard se spušta i kad ste pod utjecajem alkohola ili droga, postajete otvoreniji prema duhovnom području. I u tim slučajevima droga i alkohol često postaju idolopoklonstvo i na njih se gleda kao na bogove i božice”, kaže Jenny.

U to vrijeme počela se boriti i s ovisnošću o samoozljeđivanju. Često bi se rezala na dnevnoj bazi jer je rekla da bi joj demoni, za koje vjeruje da su prizvani kroz vještičje prakse, rekli da to učini.

U jednom trenutku, kada je izbrojala posjekotine na zapešću, bilo ih je 56 na jednoj ruci, zbog čega je njezina ruka izgledala kao da je “prošla kroz drobilicu”.

Odjednom je prestala prakticirati vještičarenje

Zbog iskustava “uklete kuće”, Jenny se također počela bojati da će je jednog dana demoni ubiti u snu. Kao rezultat toga, prestala je prakticirati vještičarenje. Nastavila je koristiti drogu, svakodnevno se rezala i na kraju je ostala beskućnica dok je bila trudna.

Jedne večeri je otišla u hotelsku sobu i osjećala se kao da je dotakla dno. Zatim je zavapila Bogu, tražeći od Njega da joj pomogne.

VIDI OVO: DJELOVANJE TAMNIH SILA: Kako Sotona djeluje na ljude putem gatanja, vračanja i vještičarstva?

Nekoliko dana kasnije, dok se drogirala u hotelu, čula je glasno kucanje na vratima. Bila je to policija. Uhićena je. Na putu do zatvora bila je iznenađena jer joj je policajka počela govoriti o Isusu Kristu.

“Nisam ni znala tko je ona, a ona je samo rekla: ‘Imaš svrhu. Bog ima dobar plan za tvoj život.'”

Nakon tog susreta Jenny se više nikada nije vratila drogama, te je svoj život predala Isusu Kristu.

Sada u svojim kasnim 30-ima otvoreno dijeli svoje svjedočanstvo o pronalasku Krista nakon što se prestala baviti okultnim praksama. Svjedoči drugima kako ju je Isus izbavio od ovisnosti o rezanju i drogama. Svoje iskustvo dijeli na društvenim mrežama i web stranici Jenny Weaver Worships.

NAJNOVIJE!