Blizanke (4) izašle iz automobila koji je pao u provaliju kako bi potražile pomoć za oca

6.12.2019. počeo je kao sasvim normalan dan za Simmons-Crider obitelj, no oko 6 poslijepodne se pretvorio u noćnu moru. Dok je Corey Simmons, 47, putovao autom sa svoje dvije četverogodišnje blizanke, Aurorom i Rosaline, automobil je skliznuo s ceste te je pao u provaliju.

Nakon pada djevojčice su pokušale razgovarati s ocem, ali on nije odgovarao. Znale su da moraju naći pomoć. Uspjele su se odvezati te su se popele van kroz slomljeni prozor. Vani je bio potpuni mrak, a djevojčice čak nisu imale ni cipele. No, znale su da moraju naći pomoć.

Zajedno su se provlačile mračnom šumom i popele do ceste. Prvi automobil kojeg su ugledale nije stao. No, drugi jest.

One su počele govoriti: „Moj tata, moj tata”. Žena u automobilu je shvatila što se dogodilo te je pokušala pronaći njihov automobil, ali nije mogla. Provalija je bila strma i duboka, a vani je bio mrak.

Blizanke (4) izašle iz automobila koji je pao u provaliju kako bi potražile pomoć za oca 1

Tada je nazvala policiju. Djevojčice su joj rekle da njihov tata krvari. Žena je učinila što je mogla, ali je znala da je potrebna profesionalna pomoć.

VIDI OVO: Blizanke su se ujedinile nakon 66 godina razdvojenosti

Ubrzo je stigla pomoć. Policija je locirala automobil. Corey Simmons je pronađen bez pojasa te nije odgovarao. Svi su prevezeni u bolnicu. Na svu sreću, blizanke nisu bile ozlijeđene.

Imale su jako mnogo sreće te je pravo čudo da ih je netko ugledao pokraj ceste jer je bio mrkli mrak, a tom cestom je malo tko putovao.

Na žalost, otac nije preživio. Njihova je majka uzrujana zbog gubitka supruga, ali je ujedno i iznimno ponosna na svoje djevojčice te je sretna što su žive. Situacija nije dobra, ali je mogla biti još mnogo gora.

Njihova 24-godišnja sestra Rebecca je jako ponosna na svoje malene sestre i iako fizički nisu ozlijeđene, njihove emocionalne rane su duboke. Rebecca smatra da je jako pomoglo što su djevojke bile zajedno u toj situaciji jer su pomagale jedna drugoj.

Na žalost, ova će obitelj umjesto radosti planirati dan tuge u svojoj obitelji. Pomolimo se za njih.