Bog poslao anđela da spasi bračni par u vatri

Bezizlazna situacija se pretvorila u čudo zbog snage molitve! Bog je poslao anđela da spasi bračni par koji je gorio u vatri nakon prometne nesreće.

Bračni par Tracey i Dann Stadler su bili vani da proslave radosnu prigodu – njihovu četvrtu godišnjicu braka. Dok su s odvezli kući odgovorno, bili su direktno udareni od pijanog vozača koji je vozio na pogrešnoj traci niz autocestu. Nakon sudara, vatrena noćna mora postala je stvarnost. Šanse za preživljavanje – gotovo nikakve.

Ali, odgovarajući na gorljive molitve, Bog je poslao svog anđela da spasi ovaj očajnički par.

Vozač drugog automobila umro je odmah, ostavljajući Dann i Tracey da se bore za svoje živote. Zastrašujuće, oboje su bili budni i svjesni, ali bili su zarobljeni pod hrpom teških krhotina, nemoćni da pobjegnu rastućem plamenu vatre.

Prema Dannu, “Toliko je bilo puno olupine potisnuto na nas da se jednostavno nismo mogli micati. Tracey je doslovno bila zarobljena od strane motora i sve se drugo urušilo na nju.”

PROČITAJTE: Anđeli čuvari: Postoje li i što Biblija kaže o njima?

Tracey je preuzela priču odavde: “Pogledala sam svog supruga, a on je posegnuo kako bi pokušao otkopčati moj sigurnosni pojas.  I onda whoosh, zapalio se. Pokušala sam doprijeti do njega, ali nisam se mogla pomaknuti. Bila sam zarobljena.

Nastavila je slikati mrku sliku: “Cijeli automobil je bio ispunjen dimom. Mogla sam pomirisati izgorjelu kožu sjedala. Mogla sam pomirisati goruće meso. Znala sam da ću se i ja uskoro zapaliti, jer nisam mogla disati. Osjećala sam da mi pluća gore. ”

Molitve stranaca

Potpuni stranci bili su brzi da iskoče iz svojih automobila i pokušavali su spasiti par od žestokih plamenova. Dan prepričava: “Počeli su se moliti čim su došli do olupine … Činili su sve što su mogli činiti da nas duhovno spase. Međutim, Božja volja se počela odigravati, a oni su sudjelovali u tome.

Tako je – osjetivši nemogućnost ljudskog spašavanja, promatrači su strasno molili za božansko spašavanje. Nastojanja spašavanja su nastavljena, ali situacija se i dalje pogoršavala. “Sjećam se da sam se naginjala se i gledala sve te ljude koji su se postrojili i bili su histerični. I sjećam se čak i da sam uperila pogled u jednu ženu“, izvijestila je Tracey.

Božanska intervencija ih je spasila od smrti

Božansko spasenje

Kako je vrijeme odmicalo da ih se izvuče iz auta žive, Tracey je počela moliti. “Rekla sam molitve za koje nikada nisam ni znala da su mi u glavi. Rekla sam: ‘Oče, molim te da mi oprostiš za moje grijehe. Ti si rekao si da imaš puno palača na nebu, i molim te da bude jedna i za mene … Molim te, nemoj dopustiti da izgorim do smrti. “A onda sam podigla pogled i tu je on bio.”

Pa, nije bio Bog, nego jedan od njegovih anđela poslan kako bi ih spasio. Tracey je nastavila priču: “Bio Nebom poslana osoba u anđeoskom obliku. U tom trenutku me podigao i otišla sam sa njime. Izvukao me je vani i krenuli smo dalje od mjesta nesreće. Tada sam znala da sam napustila svoje tijelo.”

PROČITAJTE: 3 primjera kada anđeli pomažu ljudima

Dalje je govorila: “Što smo se više udaljivali od nesreće više sam mira osjećala – takav mir. A ljubav? Ljubav se ne može objasniti; previše smo konačni u našim riječima. Ne može biti objašnjena u ljudskom smislu. Ljubav – kao da idete kući. Nije bilo boli, nema žaljenja, samo očekivanje.

Nedvosmisleno, zaključila je Tracey, “Jedino što je važno bio je moj odnos s Kristom. I osjećala sam se kao da sam u rukama Boga, samoga Isusa Krista.

Nevjerojatno, Dann potvrđuje čitavu priču Tracey, rekavši da je bio svjedokom istog Nebeskog bića. “Izgledao je da je sav sjajio“, Dan se prisječao.

Istodobno s božanskim spašavanjem, jedan od muškaraca koji su se molili spustio se na koljena jer je osjećao iscjeljujuću silu tako intenzivno. Spasilac je oslobodio Tracey, tvrdeći da je “lagana poput pera“. Dann je ispričao: “Ona je u suštini skliznula u njegove ruke.”

Naizgled beznadna situacija se iznenada pretvorila u čudo zbog snage molitve. I tada se dogodilo duboke iscjeljivanje. Anđeo je ostao s parom, stavio je svoje ruke nad njima i iscijelio ih. Par se naglo i neočekivano probudio, sigurno i od bučne vatre. Preživjet će i vidjeti će još jedan dan – blagoslov koji su primili ravno iz ruku anđela Božjega.