Bože, blagoslovi tjedan koji je pred nama

Na početku novog tjedna pokorite se Bogu, donesite pred Njega sve potrebe i vjerujte Mu u svemu i za sve!

Bojite li se novog tjedna? Nakon vikenda, započinjanje vašeg radnog ili školskog tjedna može biti manje uzbudljivo. Ako doista želimo započeti tjedan kako treba, moramo svakodnevno boraviti u Božjoj Riječi i ostati u stalnoj komunikaciji s Bogom u molitvi.

Donesite sve pred Boga u molitvi

Gospodine, na početku ovog tjedna priznajem da si moćan, dobar i milostiv Bog. Nema nikoga poput Tebe i zato hvalim Tvoje veliko ime! Pod nebom nema drugog imena po kojem dobivam život i spasenje osim kroz Isusa.

Ovisim o Tvojoj snazi ​​i vjerujem da se moja snaga obnavlja dok čekam na Tebe. Ti si moje utočište i snaga, prisutna pomoć u nevolji.

Vjerujem da je Isus slomio snagu grijeha, smrti i bolesti kad je umro na križu, i zahvaljujem na toj žrtvi.

Pred mene stavljaš život i smrt, blagoslov i prokletstvo. I ovaj tjedan biram život i blagoslove! Ovaj tjedan posvećujem Tebi i vjerujem da, dok pravim planove, usmjeravaš moje korake. Znam da su svi Tvoji planovi za mene dobri i izjavljujem da nijedno oružje skovano protiv mene neće uspjeti. Ti si pobjednik nad svaki zlom!

Ovaj tjedan se odlučujem pokoriti Tebi i oduprijeti se đavlu. Pomozi da nadvladam sve kušnje i zamke neprijatelja moje duše. Odlučujem surađivati ​​s Duhom Svetim dok On u mom životu razvija ljubav, radost, mir, strpljivost, blagost, dobrotu, vjernost, krotkost i umjerenost.

Znam da će mi se, dok prvo tražim Tvoje Kraljevstvo i Tvoju pravednost, dodati sve ostale stvari koje su mi potrebne, uključujući hranu, odjeću, dom, financijsku pomoć, izlječenje, nadu … Znam da, bez obzira što se događa, Ti si vjeran i u kontroli.

Vjerujem da ćeš mi pomoći upravljati svakom situacijom koja me brine. Pomozi mi da razlikujem ono što mogu kontrolirati i što ne mogu – i pomozi da poduzmem korisne korake u vezi s tim što mogu. Vjerujem da ćeš Ti riješiti ono što ne mogu.

U svakom novom danu vodi Me po svome naumu. Znam da si Ti za mene i samo s Tobom je sve moguće. Amen!

PROČITAJTE JOŠ: