Bože, obnovi me! Ovaj dan je bio težak za mene

Bože, obnovi me! Ovaj dan je bio težak za mene

Nebeski Oče, obožavam Te i zahvaljujem Ti za sve milosti koje si mi danas dao. Hvala što sam imao dovoljno za jesti i piti. Hvala što ne oskudijevam. Ti me u svakom danu pratiš, jačaš, štitiš i ljubiš.

Oče, spreman sam zaspati i sutra ujutro obnovljen ustati, ali često puta kada legnem osjetim tjeskobu i nemir. Kada se krenem brinuti, srce se uzlupa i potpuno se razbudim. Molim Te da interveniraš kada dođu takvi trenutci i ispuniš mirom cijelo moje biće. Hvala Ti što me često podsjetiš da se ne moram brinuti za sutra ili za ono što će doći. Samo Ti si moj zaštitnik i moje sve. Hvala Ti što me toliko voliš!

PROČITAJTE: Kada sutra započne dan, želim ga živjeti s Bogom!

Ovaj dan je bio težak dan za mene. Osjećam se kao da sam na kraju konopca i teško mi je držati se. Život je pun uspona i padova. Bože, upravo sada trebam Tvoju snagu. Ti si moja stijena!

Molim Te osvježi moj duh i moju dušu. Osvježi moj um s Tvojom Riječi! Znam da sve držiš pod kontrolom i da ćeš me izvesti iz svake teške situacije. Što mogu naučiti iz svega? Da sve trebam stavljati u Tvoje moćne ruke i vjerovati da ćeš izvesti na dobro!

Hvala što sam kroz današnja djela bio Tvoja produžena ruka u širenju Tvoje ljubavi prema drugima. Pomozi da i sutra budem svjetlo i sol mnogim ljudima. Blagoslovi moje odnose s drugima i ne dopusti da krivim riječima ili djelima oskvrnem svoje svjedočanstvo.

Oče, molim Te da ove noći budeš blag i milostiv i mojoj obitelji. Brani nas od svih opasnosti i oslobodi od bilo kakvog straha. Neka se svi odmore u Tvome miru i ujutro probude s novom snagom. Amen!

Al’ onima što se u Jahvu uzdaju snaga se obnavlja, krila im rastu kao orlovima, trče i ne sustaju, hode i ne more se. (Izaija 40, 31)