Čovjek koji je umro na 20 minuta
Foto: Canva

Scott Drummond je umro na operacijskom stolu, ali se vratio u život kako bi ispričao što je doživio u dvadeset minuta koliko je bio mrtav.

Doživio je tešku nesreću na skijanju i saznao da će trebati rutinsku operaciju kako bi popravio palac. Ali nije bio spreman na ono s čime će se susresti.

Tada imao samo 28 godina kada je preminuo na operacijskom stolu. Rekao je da se sjeća da je otišao na operaciju i tada osjetio toplinu kako mu prolazi kroz ruku. Zatim se zatekao kako zuri u svoje tijelo u operacijskoj sali.

Sada je Scott u kasnim 60-ima, ali se još uvijek može prisjetiti trenutka kada je napustio svoje tijelo.

Prisjeća se kako je gledao medicinsku sestru kako trči iz operacijske sale i viče: “Ubila sam ga!” budući da nikad prije nije izvodila podvez i pogriješila je.

Ovaj steznik je imao dva ventila i jedan od tih ventila trebao je otpuštati tlak, ali sestra je zaboravila zatvoriti jedan kada je otvorila drugi. Ova kobna pogreška uzrokovala je protok krvi u pogrešnom smjeru u Scottovom tijelu.

Iskustvo nakon smrti

Rekao je: “Imao sam osjećaj da mi nešto ide uz ruku i preko srca, a sljedeće čega se sjećam je da sam bio iznad svog tijela i gledao dolje u operaciju. Tada me njegov bezlični vodič u tren oka iznenada prenio na polje puno veličanstvenog cvijeća i trave do struka.”

Tvrdi da ga je vodilo bezlično biće za koje pretpostavlja da je Bog. On se prisjeća: “Sljedeće čega se sjećam je da osoba koja me je dopratila tamo više nije bila i bio sam sam, ali bilo je tako mirno.”

Scott Drummond tvrdi da je bio mrtav 20 minuta, Snimka zaslona: YouTube

Scott kaže da se osjećao vrlo smireno u Božjoj prisutnosti i kaže da je iznenada gledao video svog života od dana kada je rođen do trenutka kada je stajao u polju.

Dok je promatrao dobro i loše u svom životu, shvatio je da živi svoj život iz pogrešnih razloga. Osjećao je da mu se sudi po svim postupcima i mislima koje je imao tijekom cijelog života.

Scott je shvatio da je umro na operacijskom stolu i da je u Božjem gradu, ali Božja mu je poruka pružila duboki uvid.

Još nije vrijeme

Bog je navodno rekao Scottu: “Još nije tvoje vrijeme. Imaš još stvari za napraviti.” Osjetio je ruku poput očeve kako ga vuče i poslala ga natrag na zemlju. Odjednom se vratio u svoje tijelo.

Kad se probudio, njegov liječnik je rekao da se njegov medicinski tim borio da mu spasi život u operacijskoj sali, koja se pretvorila u ratnu sobu, nakon što je 20 minuta bio proglašen mrtvim.

Prošlo je više od 30 godina otkako je Scott imao to iskustvo i sada kaže da se uopće ne boji smrti.

On zna tko mu drži život i tko mu može oduzeti život. Scott ne živi s osjećajem žaljenja za prošlošću, već živi svaki dan mijenjajući prioritete svog života i dopuštajući Bogu da ga vodi u svakoj stvari.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare