Dječak (4) je otišao van igrati se i vratio se s mladim jelenom
Foto: Facebook

Srdačan susret četverogodišnjeg dječaka s jelenom postao je viralan na društvenim mrežama zahvaljujući slatkim slikama i priči o tome kako su se upoznali.

Stephanie Brown poslala je svog sina Dominica da se igra vani dok je ona bila zaokupljena pakiranjem njihovih stvari nakon ugodnog boravka u Massanutten Resortu u planinama Virginije. Kada je čula njegove korake na trijemu, ugledala je prizor koji nikada neće zaboraviti.

4-godišnji Dominic sa sobom je doveo novog prijatelja kojeg je stekao vani – mladog jelena.

“Vidim njega i mladunče jelena kako stoje jedno pokraj drugog gotovo da bi ušli unutra”, rekla je Stephanie. Mama je dalje objasnila: “Bila sam potpuno šokirana!” Smrznula sam se na sekundu jer doslovno nisam znala što učiniti.”

Stephanie je odmah učinila ono što bismo mi učinili – kliknula je neke slike dječaka s jelenom i podijelila ih na društvenim mrežama. Nije trebalo puno vremena da njezina objava postane viralna.

Rekla je da je dvojac savršeno usklađen, ako je Dominic nagnuo glavu u stranu, isto je učinio i jelen.

Ono što je bilo još dražesnije u tom trenutku je to što je dječak bio odjeven u pidžamu Rudolpha The Red-Nosed Reindeer i želio je unijeti malog jelena kojeg je nazvao Flash unutra na brzi obrok.

Ali Stephanie je rekla svom sinu da odvede jelena natrag u šumu i ostavi ga ondje, a Dominic je upravo to učinio i mali se jelen ponovno pridružio njegovoj obitelji.

Viralna fotografija njih dvoje privukla je tisuće komentara ljudi diljem svijeta koje je oduševila nevinost dječaka i čista ljubav između dvoje novih prijatelja.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare