Dječak preživio ugrize najotrovnije zmije: Živ sam zahvaljujući Bogu

Dječak iz Australije je preživio ugrize jedna od najotrovnijih zmija na svijetu. Kaže da je živ jer se molio Bogu. 

Kada pomislite na Australiju većinom na pamet prvo padnu otrovne životinje kao što su krokodili, morski psi, pauci, zmije i ostalo. 

Sjeverna smeđa zmija može ubiti samo jednim ugrizom

U Australiji živi jedna od najotrovnijih zmija, sjeverna smeđa zmija koja vas može ubiti samo jednim ugrizom. No, u nevjerojatnom događaju, 6-godišnjak iz Australije je preživio iako ga je zmija ugrizla dva puta unutar osam dana. 

Joel Canning se, kao i druga djeca svojih godina, igrao vani po suncu, no njegovu igru je prekinuo ugriz otrovne zmije. Sjeverna smeđa zmija većinom nije agresivna, ali je vrlo otrovna. 

Iako ga je ugrizla otrovna zmija, Joel se vrlo neobično ponašao kada je otrčao u kuću i viknuo: „Neću ići“. 

U kući je pitao mamu znači li ugriz otrovne zmije da osoba ide u raj. Pippa Canning, njegova majka, je odgovorila potvrdno, a on je tada pao na zemlju. Tada je shvatila da govori o sebi te ga je odvela u bolnicu. 

Bila je zaprepaštena kada je čula teško disanje svog sina te je izvela umjetno disanje prije nego ga je uspjela staviti u automobil. Odvela ga je u bolnicu gdje se dječak, nakon uzimanja lijekova, oporavio. 

Dječak kaže da je preživio jer se molio Bogu

No, nakon samo tjedan dana, ponovno ga je ugrizla ista vrsta zmije na potpuno isto mjesto kao i prije. Njegova je majka rekla da se nije mogao kretati niti govoriti, ali je znala da će Joel preživjeti jer se molio Bogu. 

Kasnije je Joel rekao da je znao da će preživjeti jer je i prije preživio i to zato što se molio Bogu te je znao da će ga Bog izliječiti. 

Mir koji je ovaj dječak pokazao u tako teškoj situaciji nešto je čemu svi mi trebamo težiti znajući da je Isus neprestano s nama, da čuje naše molite i da odgovara na njih. 

NAJNOVIJE!