Dječak (5) je pronašao “mrtvu” mamu pod tušem, a susjedi su ga vidjeli sa sestrom u naručju

5-godišnji dječak je mislio da mu je mama “mrtva” pod tušem pa je izašao na prag s mlađom sestrom u naručju.

Maleni Salvatore Cicalese iz doline San Tan u Arizoni proživio je najgoru noćnu moru svakog djeteta kada je pronašao svoju mamu bez svijesti pod tušem.

Pretpostavljajući najgore, 5-godišnji Sal je umotao svoju sestricu u deku kako bi se osjećala sigurnom i uspio pronaći put do susjedove kuće.

Jessica Penoyer slučajno je bila kod kuće kada je zatekla Sala kako stoji na njezinom pragu sa svojom mlađom sestrom u naručju.

“On je stajao tamo i nešto držao, a ja sam mislila da je to lutka”, prisjetila se Jessica.

Isprva je mislila da joj Sal želi reći da mu je “pas umro”. Ali kad je konačno shvatila jezivu situaciju, nazvala je hitnu i objasnila da je Sal mislio da mu je mama umrla pod tušem.

Srećom, ubrzo su shvatili da je Salina mama doživjela napadaj i onesvijestila se. No, da Sal nije dobio pomoć, ova priča možda ne bi imala sretan kraj.

“Iskreno, spasio mi je život”, rekla je njegova mama, Kaitlyn Cicalese. “Bila sam ispod tuša. Da nije dobio pomoć, utopila bih se.”

Glas o Salovom herojskom i hrabrom djelu počeo se širiti, a vatrogasna ekipa koja se tog dana pojavila na njegovim vratima odlučila je Salu odati počast za njegovu hrabrost – koju i zaslužuje!

Pogledajte kako je Sal dobio priznanje za svoje herojske postupke u videu u nastavku i ne zaboravite podijeliti.