Potresna vijest koja se dogodila u Kaliforniji dirnula je srca cijelog svijeta.

Jo’Vianni Smith, djevojčica koja je imala svega 15 godina, pronađena je mrtva u svojoj kući u gradu Stocktonu, gdje se objesila uslijed državnih mjera o obaveznom ostanku kod kuće tijekom pandemije koronavirusa.

Njena majka, Danielle Hunt, ističe da mlada sportašica nije ničim nagovijestila ovakav tragičan kraj, da nikakva oproštajna poruka nije ostavljena, te da je stres zbog zdravstvene krize po svemu sudeći imao značajan udio u tragičnom ishodu.

Objavljuje Jo'Vianni SmithUtorak, 1. siječnja 2019.

“Mislila sam da sam učinila sve što je trebalo kao roditelj, da uvijek imamo otvorenu mogućnost komunikacije. A ponekad bi trebalo zastati (s onim što radimo) i brinuti se o djeci za koju više ne mislimo da imamo razloga za brigu”, rekla je ona.

VIDI OVO: Jesu li kršćani koji počine samoubojstvo osuđeni na pakao?

Tinejdžerica je bila druga godina srednje škole i vrlo obećavajuća sportašica koja je igrala softball kao hvatačica i igračica na drugoj bazi.

Ova potresna priča pokazala je jednu vrlo važnu stvar – pandemija ne odnosi samo žrtve virusa, već i mladi ljude, koji postaju žrtva svoje patnje, izoliranosti i otuđenosti.