Djevojčica otišla u raj prije nego je čudesno izliječena

Ako ne vjerujete u čuda, molitve ili Boga, pročitajte ovu priču! Malena djevojčica je otišla u raj dok je bila u bolnici boreći se s opasnim oboljenjem.

Snimku djevojčice Kinnady Devine je jako teško gledati, ali je u tome njezina snaga. Dok je bila u bolnici boreći se sa opasnom bolesti, malena je djevojčica otišla u raj. No, ne brinite, vratila se natrag slaveći Isusa te se u potpunosti oporavila.

U siječnju 2017. godine, Rachel i Levi Devine su proživjeli najgoru noćnu moru svakog roditelja. Njihova vesela 6-godišnja kćer, Kinnady, se odjednom morala boriti za svoj život.

Nekako je dobila bakterijski meningitis, infekciju koja izaziva upale membrane oko mozga. To je ozbiljna bolest koja može postati smrtonosna u samo nekoliko dana. Zahtjeva trenutno liječenje jer u suprotnom može nastupiti smrt ili ozbiljni problemi.

Rachel i Levi su sjedili u bolnici sa svojom jako bolesnom djevojčicom, bojeći se najgorega. U međuvremenu su objavili poziv na molitvu za svoju malenu.

Kako bi konačno identificirali tip bakterije koji je odgovoran za bolest, liječnici su trebali izvaditi malo tekućine iz kralježnice. To je značilo da će Kinnady proći bolan postupak. Dalje bi joj dali antibiotike kako bi se borili protiv infekcije.

Malena djevojčica odlazi u raj

Kinnady je ležala u bolnici okružena svojim roditeljima i bakom. Rachel nije mogla ne snimiti malenu Kinnady nakon tog bolnog postupka. Malena djevojčica nije prestajala hvaliti svoju obitelj i zahvaljivati medicinskim sestrama za pomoć.

Ponekad je bila tako iscrpljena da bi odmah zaspala. To se dogodilo i u trenu kada je sklopila ruke kako bi se pomolila. Točno je tada otišla u raj.

Iako ako se nama čini da je Kinnady zaspala samo na nekoliko sekundi, kada je otvorila oči uzviknula je: „Ovdje sam!?!“.

Snimka zaslona: YouTube

Njezino iznenađenje činjenicom da je u krevetu pokraj svojih roditelja je uistinu iskreno. Činila se kao da se vratila sa dugog putovanja.

Dok je govorila svojim roditeljima koliko ih voli, ujedno im je rekla da će ozdraviti i da se molila da se vrati kući.

„Molila sam se da i vi sa mnom možete sigurno ići kući“, objasnila je djevojčica svom tati u ranu zoru (3:50).

Kinnady je počela drijemati oko 5:48, a tada, objašnjava njezina majka, Kinnady smatra da je otišla u raj. Nakon samo nekoliko sekundi, Kinnady se nastavila moliti.

Nekoliko minuta kasnije Rachel je objasnila liječnicima da Kinnady smatra da je otišla u raj i da se molila.

„Dobro je moliti se“, izjavila je Kinnady, „Volim Boga i Isusa… i živim s Njim.“

Nedugo poslije toga draga je djevojčica uhvatila majčinu ruku i zamolila da joj se obitelj pridruži u molitvi. Ubrzo je izjavila da se osjeća puno bolje.

Djevojčičin put je inspirirao mnoge

Ono što je iznimno jest činjenica da je Kinnady bila u pravu – i bilo joj je bolje. Samo nekoliko dana nakon što je obiteljska prijateljica pozvala ljude na molitvu na Facebooku, objavila je da je Kinnady čudesno izliječena.

„Samo je s Božjom milosti i molitvama ova djevojčica izašla iz bolnice kao da se ništa nije dogodilo, savršeno zdrava, kao da je s njom BAŠ SVE u redu. U ovom je trenu u školi. Ako ne vjerujete u čuda, molitve ili Boga, poslušajte Kinnadynu priču.“

Uistinu, njezina je priča inspirirala mnoge ljude. Jedna je osoba odgovorila na objavu:

„Osobno ne poznajem ovu obitelj, ali sam vidjela snimku koja me je zaista duboko dirnula. U zadnje sam vrijeme bila potištena te sam preispitivala svoju vjeru, a ova malena djevojčica i njezina priča su mi promijenile srce te su mi obnovile vjeru. Hvala što ste podijelili ovo divno čudo sa mnom.“

Nema sumnje da se zaista dogodilo čudo. Sretni smo što je Kinnady dobro i što ohrabruje druge da žive za Isusa.

NAJNOVIJE!