NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDjevojčica je pala u komu, a kada se probudila govorila je o...

Djevojčica je pala u komu, a kada se probudila govorila je o nebu

9-godišnja djevojčica je nakon gušenja u bazenu pala u komu. Njezini su roditelji vjerovali Bogu kroz svoje molitve, a nekoliko se dana kasnije djevojčica probudila te svjedoči da je bila u nebu. 

Djevojčica se utopila u bazenu

2018. godine su pastor Dave i njegova supruga Kathy Powell otišli na bazene sa svojom djecom. No ta zabavna subota pretvorila se u noćnu moru kada se njihova 9-godišnja kćer, Annie, utopila.

Roditelji su bili prestravljeni gledajući u beživotno tijelo svoje kćeri dok su je liječnici pokušavali oživjeti.

Usred nevolje i gužve koja se stvorila na bazenu, Kathy je očajno vapila Bogu za pomoć. Dok je Dave ležao pokraj nogu svoje kćeri moleći se da se vrati u život. Uskoro je djevojčica prevezena u bolnicu blizu bazena.

VIDI OVO: Kako izgleda raj? Biblija nam otkriva nekoliko važnih stvari

Tada je stabilizirana. No, njezin je status još bio kritičan jer su joj otkazivala pluća i srce. Annie je zbog toga morala biti stavljena u komu. Powellsi su tada pozvali svoje prijatelje da se s njima mole za njihovu kćer. 

Molitva za čudo

Uskoro je količina kisika i krvi kod Annie postala jako niska što je dovelo do nepovratne štete na njezinom srcu i mozgu! No, bez obzira na sve, Dave i Kathy su se držali za Boga za nadu. 

Tada su se u čekaonici bolnice desetci ljudi počeli moliti za čudo. 

„Samo smo se mogli osloniti na Boga i moliti se“, rekao je Dave. Molitve su se nastavile dan i noć. Dok jednog dana Bog nije odgovorio. 

Kada se Annie probudila, podijelila je sa svima nevjerojatno iskustvo koje je imala dok je bila u komi. Kaže da je vidjela Isusa kako joj pomaže u bazenu i da je otišla u nebo. 

Ona danas svjedoči Božjem čudu koje se ogleda u njezinom životu. Pogledajte cijelu priču u priloženoj snimci!