Djevojčica se počela čudno ponašati kada ide kod svoje majke - pomajka je otkrila šokantnu istinu
Snimka zaslona: YouTube

Djevojčica se počela čudno ponašati kada ide kod svoje majke, a onda je pomajka otkrila istinu koja ju je šokirala. Zlostavljao ju je partner od biološke majke.

Ako išta znamo o obitelji, to je da članovi ne moraju biti krvno povezani. Nekada su oni koji su nam genetski najbliži, ustvari emocionalno najdalji. Čak i obrnuta situacija je vrlo česta.

Karla Robinson je stvorila neraskidivu vezu s prvom kćerkom od njenog supruga, Jessi, kao da je njezino vlastito dijete. Nažalost, Karla je počela primjećivati čudne stvari u vezi Jessi, što je upućivalo na to da je zlostavljana. Djevojčica bi se ponašala čudno kada ide kod svoje biološke majke, a kada se vrati bila bi sva raščupana i s modricama na tijelu.

Naravno, Karla se zabrinula. Nakon što je nazvala službu za zaštitu djece od zlostavljanja, saznala je da su zlostavlja prijatelj njezine biološke majke. Tada su Karla i njen suprug preuzeli punu skrb nad Karlom.

Ona kaže kako joj je odmah u početku rekla da je ona nije nosila u svojoj utrobi, ali da je rođena u njenom srcu. Nije morala biti njezina krv kako bi joj bila kćerka. Ipak, Karla i njen muž su se razveli 18 godina kasnije, ali su ona i Jessi nastavile su biti nevjerojatno povezane. To je čak pomoglo Karli da prođe uspješno kroz dvije borbe s rakom.

Zatim je Jessi 2017. godine pozvana na sud. Kada je došla na sud u Bartlesvilleu, Oklahoma, Jessi nije znala što se događa, ali je vidjela Karlu.

Snimka zaslona: YouTube

Ispostavilo se da je Karla poslala poruku sucu kako žali što nije posvojila Jessi. Nadala se da će je usvojiti još puno prije, ali nije mogla jer nije imala novca, ali sada je imala svoju priliku, iako je prošlo 20 godina.

Na videu iz sudnice možemo vidjeti da obje plaču, što zaista mora dirnuti svakoga. Ovaj video je dokaz kako je da budete otac ili majka potrebna ljubav, briga, odgovornost, što je Karla i dokazala.

IZVORVirealno.com