Franjevac i djeca su se igrali, a jedan dječak je odjednom pao na koljena

Franjevac se igrao s djecom na igralištu pored crkve, no jedan dječak je pao na koljena i odlučio se pomoliti za njega.

Ovaj jedan trenutak imao je veliki utjecaj na franjevca Mikea i na to kako želi nastaviti živjeti svoju vjeru.

Tijekom ljeta franjevac Mike Herlihey igrao se s djecom na igralištu pored svoje crkve. Objašnjava da, kada ga je jedan od dječaka vidio, oduševljeno je upitao je li on Isus. “Ja nisam Isus, ali Isus je moj dobar prijatelj”, odgovorio je dječaku.

Dječak se odlučio pomoliti za fratra

Dječak po imenu Tyrone rekao je da mu je Isus također prijatelj. I tako su se fratar Mike i Tyrone pridružili drugoj djeci i igrali se s njima u raznim igrama.

Na kraju igre franjevac je zamolio Tyronea da se moli za njega. Ono što se zatim dogodilo iznenadilo ga je. Dok je fratar Mike želio da se dječak kasnije moli za njega, dječak je odmah pao na koljena i molio se na licu mjesta.

Šokirani fratar pridružio mu se u molitvi i bio je oduševljen kada je vidio da se nakon njihove spontane molitve osmijeh pojavio na licima druge djece i njihovih skrbnika.

VIDI OVO: Dječak je molio majku da ga pusti da umre, a razlog ostavlja u suzama

Ovaj jednostavan trenutak uvelike je utjecao na fratra i na to kako želi nastaviti živjeti svoju vjeru:

“Želim biti spreman za Isusov povratak kao Tyrone. Želim biti uzbuđen vidjeti Isusa i provesti vrijeme s njim poput Tyronea. Želim biti neustrašiv, moliti se javno pred svojim prijateljima i onima koji su mi nadređeni”, napisao je na društvenim mrežama uz fotografiju koja prikazuje ovu lijepu situaciju.

Ovo nas iskustvo također može nadahnuti da budemo više poput Tyronea: spremni, entuzijastični i neustrašivi u svojoj vjeri.