Gospodin dolazi ubrzo
Foto: Pixabay

On ne dolazi s ove zemlje koja ga je razapela, on dolazi s mjesta gdje je revno pripremao vaš stan. Naš Gospodin dolazi s neba, i to ubrzo, dakle, nastavite gledati gore jer vaše gledanje neće biti uzaludno.

Kad želite vidjeti izlazak sunca, ne gledajte na zapad. Kad želite vidjeti zalazak sunca, ne gledajte na istok. Niti gledajte dolje ako želite vidjeti nadu i obećanja. Ne možete gledati u svijet ili u druge, ako želite vidjeti Isusa. Gledajte gore i nastavite gledati gore.

Stjepan je vidio otvoreno nebo. Aleluja! Tako ćemo i mi. Njegova duša bila je ispunjena slavom. Nije osjećao bol od kamenja. Ili ako ju je osjećao, bilo je to kao ništa u usporedbi sa slavom koju je gledao gore iznad svoje glave. Vidio je Isusa. Sad kamenje nije značilo ništa. Vidio je Isusa i malom i velikom kamenju bila je oduzeta snaga da mu zadaje bol. Vidio je Isusa i smiješak na Gospodnjem licu bio je poput ulja izlivenog na rane. Vidio je Isusa i poput nadahnuća, Isusovo opraštanje postalo je i njegovo. Isusova blagost ispunila je njegovu dušu.

ISUS DOLAZI VRLO SKORO: Ovaj židovski rabin to potvrđuje!

Svladala ga je Isusova opraštajuća milost i kad ga je vidio, tako se izgubio u njemu da su Isusove riječi sišle i s njegovih usana. U svom smrtnom dahu zavapio je: “Gospodine, ne uzmi im ovo za grijeh” (Dj 7,60), upravo kao što je i sâm Isus zavapio na golgotskom križu: “Oče, oprosti im, jer ne znaju što čine” (Lk 23,34).

Isus dolazi iznenada

Sveti, gledajte gore! Primiče se vaše izbavljenje. Vi niste djeca tame. Vi ste djeca svjetla. Ako ste pozvani da trpite, neće to trajati dugo. Pojavljuje se svjetlo svanuća. Glasnici neba navješćuju njegov dolazak. Jutarnja zvona pozivaju vas na štovanje u Očevu domu. Bacite sve svoje brige na njega jer se on brine za vas. Podignite pogled i gledajte Spasiteljevo lice.

3 razloga zbog kojih će se drugi Isusov dolazak razlikovati od prvog

Kad vrhunac tame i kazaljka vremena pokaže strašan ponoćni sat – dok će svijet koji odbacuje Boga biti obavijen gustom tamom kao mrtvačkim pokrovom – tad pogledajte gore jer će smiješak na Isusovu licu bit tako blistav da ga vječnost i nebo neće moći obuhvatiti. On će na slavnom istoku osvijetliti gore izbavljenja.

Kad Antikrist podigne svoj mač da udari njime, vi nećete biti ovdje. Mjesto na kojem je trenutak prije bilo vaše tijelo, bit će samo prazan prostor. Nestat ćete da budete s Isusom. Vi ćete biti podignuti da se sretnete s njim u zraku. On ne dolazi sa zapada ili istoka. On ne dolazi sa sjevera ili juga. On ne dolazi s ove zemlje koja ga je razapela, on dolazi s mjesta gdje je revno pripremao vaš stan. On dolazi s neba, i to ubrzo, dakle, nastavite gledati gore jer vaše gledanje neće biti uzaludno.

Autor: Charles S. Price; Izvor: Put života