Hrabri dječak (11) skočio u vodu i spasio dijete od utapanja
Snimka zaslona: Sky News

Hrabri dječak je bez razmišljanja skočio u vodu i spasio dijete od utapanja. Roditelji malog djeteta nisu primijetili što se događa. 

Eli Harrison (11) je bio sa svojom obitelji na odmoru na moru kada je primijetio malenog dječaka kako pluta u vodi nedaleko od obale. On je odmah skočio s mola za manje brodove kako bi spasio dječaka. 

„Bili smo na srednjem molu te smo počeli hodati do manjeg jer ga inače preplavi plima“, rekao je Harrison, „Kada smo došli do manjeg mola moj je tata viknuo da se dijete utapa tako da sam ja uskočio u vodu i spasio ga te sam ga odvukao do plaže“, rekao je za Sky News

Elijeva majka Kaleigh je rekla da je njezin suprug još uvijek skidao torbu kako bi otišao do dječaka kada je Eli uskočio u vodu. 

„Dok je plivao natrag držao je jednu ruku oko struka dječaka te ste mogli vidjeti da dječaku teče voda iz usta, bilo je loše“, rekla je Kaleigh. 

Dječak se držao za malenu ribarsku mrežu, ali se nekako vratio u vodu bez da su njegovi roditelji to primijetili. 

„Oni su se pakirali i u samo jednoj sekundi je dječak nestao“, rekla je Kaleigh. Na svu sreću, maleni se dječak uspješno oporavio.