Isus je došao da ti pomogne nositi tvoja bremena

Isus je došao da ti pomogne nositi tvoja bremena

Isus je došao pomoći ti nositi tvoja bremena, dijeliti tvoju žalost te biti uz tebe u svakoj poteškoći. Došao je izvesti te iz svakog problema.

Zašto je Isus došao u tvoje srce, prijatelju moj? Zašto je Spasitelj prošao kroz vrata tvoje duše, taj Krist s ceste za Emaus? Samo da te odvede u nebo? Samo zato da bude s tobom onaj zadnji trenutak kad grimizno jutro izblijedi i sve životne sjenke nestanu? Ne mislim tako. Hvala Bogu. Znam da ne.

On je došao pomoći ti nositi tvoja bremena. On živi s tobom, jer želi dijeliti tvoju žalost te je snagom svoje nazočnosti promijeniti u radost. On želi biti s tobom u tvojim nevoljama. Ako mu dopustiš, on će biti uz tebe u svakoj poteškoći i izvesti te iz svakog problema. Ako mu pomognemo nositi njegov križ, on će nam pomoći nositi naš. On nikada ne zaboravlja namjestiti dugu oko ramena oluje. On uvijek uz svaki mali grob sadi ljiljan uskrsnuća.

PROČITAJTE: Kada vam teret postane pretežak, Bog želi da ovo spoznate

On nije došao samo da nam priča o nebu, nego da nas onamo odvede. Doista bi bilo divno da je došao da nam kaže za put, ali beskrajno je slavnije i divnije shvatiti, više nego što riječi mogu iskazati, da je došao hodati uz nas na svakom koraku našeg hodočašća. To je Isusova služba i poslanje.

O, kako bih vas želio uvjeriti da ako se stvarno pouzdate u njega, on će sve izvesti na dobro.

Autor: Charles S. Price