”U Isusovo ime, Gospodine, vrati bebi dah”, molila je žena za stradalu bebu i Bog je odgovorio

“U Isusovo ime, Gospodine, vrati bebi dah” – molila se žena dok su stranci spašavali bebe iz vozila koje je prevrnuo tornado.

Zbog opasnog vremena na zapadu i jugu SAD-a 11 osoba je izgubilo život, duplo više je povrijeđeno, a na tisuće njih je otišlo iz svog doma. Teška kiša, poplava i tornado su za sobom ostavili uništenje.

Prema Nacionalnoj meteorološkoj stanici, najmanje četiri tornada su se zbila u Teksasu prošle subote. Među onima koji su preživjeli su dva mala djeteta, zahvaljujući nekim dobrim Samaritancima koji su neumorno radili kako bi ih spasili, vjerujući kroz sve to u moć molitve.

U nevjerojatnom videu koji je snimio čovjek po imenu Tom Mitchell, može se vidjeti vozilo prevrnuto u brzoj tekućoj vodi.

Odjednom, na videu se vidi čovjek s crvenim duksom i bejzbol kapi kako nosi beživotno dijete kroz vodu. “Beba je bijele boje, počinje plaviti”, čuje se kako Tom kaže. Tada je uskočio i pomogao.

Stavljajući telefon u svoj džep, Tom je počeo oživljavati novorođenče.

“Ova beba će umrijeti ako odmah ne počnemo s reanimacijom”, viče Tom, usred oluje. “Neki negativan osjećaj me je obuzeo. Ova beba možda neće uspjeti preživjeti, možda neće uspjeti preživjeti. Nema reakcije, ništa se ne događa. “

Tada je prišla žena sjedištu na kojem je Tom držao bebu, koja je bila blizu tog mjesta. Preko njegovog ramena, žena je počela moliti.

“Dragi Isuse, učini da ova beba diše. Dragi Isuse, neka ova beba diše.”

Tom je rekao za lokalne medije da je nakon prve izgovorene molitve mogao osjetiti reakciju kod djeteta.

“U Isusovo ime, neka diše Gospodine. Vrati toj bebi dah, Gospodine!”

Nakon nekoliko sekundi, možete čuti kako netko viče: “Ona diše!” Kroz sav taj kaos.

Prema izvješću lokalnih medija, obitelj bebe kaže da je “stabilna i mnogo joj je bolje”. Ima još dosta za prevaliti do potpunog oporavka, ali jedna stvar je sigurna: Bog je okružio ovu obitelj svojom zaštitom u subotu. Iskoristio je našu braću i sestre u Kristu da budu Gospodnje ruke i noge, pokazujući čudo usred uništenja.