Kažite Isusu što vam danas opterećuje srce

Kažite Isusu što vam danas opterećuje srce

Donesite svoje terete pred Isusa. On vas želi slušati i pomoći da se nosite sa svime u životu.

Često puta kada smo u nedoumici ili imamo neki problem, tražimo savjet od nama dragih ljudi. Oni mogu pomoći našem tijelu, ali Jedini koji može pomoći i tijelu i duši je Isus – Savjetnik divni! (Izaija 9, 5) Samo je On savršen i Jedini koji može zadovoljiti sve naše potrebe.

Nemamo straha od prezira ili osude kada dijelimo svoje srce s tim Savjetnikom divnim. Nikad nam ne kaže da su naši problemi neozbiljni ili beznačajni. Nikad se ne umara da nas sluša. Nikada mu nije dosadno ono što imamo reći. Kada mu se obraćamo sa zabrinutošću, On kaže: “Sve tvoje probleme znam mnogo detaljnije nego ti. Imam plan za tvoj život. Imam mir za tvoje uznemireno i žalosno srce. Upravo sam čekao da dođeš k Meni.”

Samo Isus može izliječiti naša srca i duše

Isusova nadnaravna mudrost daleko nadmašuje bilo koju ljudsku mudrost. Kada je Isus naš savjetnik, događaju se čuda i preobrazba se događa Božjom moći. Samo Isus ima sposobnost gledanja u naša srca, čak i u kutke koje pokušavamo sakriti. Samo Isus ima autoritet oprostiti naše grijehe i dati nam nove početke. Samo Isus ima moć dati nam vječni život s Njim. Samo Isus može izliječiti naša srca i duše.

VIDI OVO: Zašto trebamo Isusa svaki dan?

Možda ne razumijete zašto vam se nešto trenutno događa u životu. Pitate se: “Zašto je ovo baš mene snašlo?” Isus, Savjetnik divni, čezne za vama da dođete k Njemu sa svojim teretima. Samo vas On može učiniti cjelovitim. Samo će On uvijek slušati, bez obzira koliko dugo vičete ili što imate za reći. Što vam danas opterećuje srce? Ne odugovlačite, kažite Isusu!

Molitva za danas:
Gospodine Isuse, zahvalan sam Ti što si moj Savjetnik divni. Zahavalan sam što Tebi mogu doći ovakav kakav jesam i reći Ti sve – i dobro i loše u mome životu. Zahvalan sam Ti što me uvijek želiš slušati i što te zanima svaki detalj moga života. Često trebam Tvoju pomoć, izbavljenje, mir, utjehu, ali najviše trebam Tebe. Želim da mi uvijek budeš najvažniji u životu – ispred svih i svega! Amen!