Otvara li koronavirus put prema Antikristovoj, jedinstvenoj, svjetskoj vladi?

„Zašto se bune narodi, zašto puci ludosti snuju? Ustaju kraljevi zemaljski, knezovi urote se protiv Jahve i Pomazanika njegova: “Skršimo okove njihove i jaram njihov zbacimo! Smije se onaj što na nebu stoluje, Gospodin im se podruguje. Tad im veli u svom gnjevu, žestinom ih on zbunjuje: “Ta ja kralja svog postavih nad Sionom, svojom svetom gorom”“. (Psalam 2, 1-6) 

U Psalmu 2, David otkriva Božji prezir prema nacionalnim vođama, kraljevima, diktatorima, predsjednicima, premijerima i despotima, koji su se okupili zajedno kako bi se borili jedni protiv drugih u bitci Armagedona. Vojske Antikrista protiv 200 milijuna vojnika s Istoka trebaju se boriti nakon što se Isus ponovno vrati. Kada se Isus vrati, svi će Ga vidjeti i shvatiti će kako njihov istinski neprijatelj nisu oni sami. Neprijatelj vojski Antikrista je Gospodin Isus. 

„Kada se budu borili protiv Njega, On će ih izbrisati sa lica Zemlje“. (Otkrivenje 19) 

U 2. Psalmu, David uprizoruje vrijeme prije Drugog Kristovog dolaska, kada će se svi narodi svijeta složiti u jednu, svjetsku vladu, ujedinjenu u borbi protiv Boga. Nikada prije u zabilježenoj povijesti svijet nikada nije bio ujedinjen na sličan način na međunarodnoj razini. 

Sve do sada

Koronavirus može biti nagoviještaj dolaska Antikrista 

Koronavirus je krivac. Ova pandemija zaokupila je pažnju svih svjetskih vlada, koje rade sa zajedničkim ciljem, u borbi protiv ove opasne prijetnje. Mnoge vlade pokušale su vladati svijetom. Svaka od njih osvojila je ogromne komade teritorija, ni niti jedna nije u konačnici uspjela u osnivanju jedinstvene, svjetske vlade. 

Mnogi su pokušali postići jedinstvenu, svjetsku vlast 

Aleksandar Veliki osvojio je teritorij od Grčke do Indije, no nije mogao sav teritorij ujediniti u jedinstvenu, svjetsku vlast. 

Cezar August osvojio je teritorij od Španjolske, Francuske, Italije, Engleske, Rima i Turske. No ni on nije mogao osnovati jedinstvenu, svjetsku vlast. 

VIDI OVO: Spominje li Biblija jednu svjetsku vladu i jednu svjetsku valutu u posljednjim vremenima?

Adolf Hitler obećao je tisućgodišnju vladavinu Trećeg Reicha, no njegova vlast trajala je dvanaest godina. 

Nikita Hruščov izuo je cipelu i udarao njome stol kako bi naglasio kako će on zavladati svijetom, no nije mogao. 

Nakon završetka Drugog svjetskog rata, Sjedinjene Američke Države željele su vladati svijetom. Mnogi povjesničari vjeruju kako su Roosevelt i Churchill prodali Poljsku i Istočnu Europu Sovjetskom Savezu, kako bi Staljina pozicionirali na mjesto globalne sile. 

Biblija kaže da će jedan u tome uspjeti: Antikrist. 

Biblija kaže kako će rogati jarac (Daniel 8), zvijer (Otkrivenje 13, 1; 17, 8-24) u tome uspjeti. Antikrist će utemeljiti jedinstvenu, svjetsku vlast. 

Istina je da se naš svijet možda priprema za uspostavljanje jedinstvene, svjetske vlasti. Komadići slagalice se spajaju. 

Deset pokazatelja dolaska jedinstvene, svjetske vlasti 

1. Novi svjetski poredak 

Postoje skupine koje već godinama žele na silu stvoriti jedinstvenu, svjetsku vladu. Pokret za stvaranjem Novog svjetskog poretka (NWO) vjerojatno je započeo u Americi početkom 1900-ih. 

VIDI OVO: Kakva će biti jedna svjetska religija posljednjih vremena?

Evo nekih značajnih povijesnih obljetnica koje ukazuju na jedinstvenu, svjetsku vlast: 

1935. Simbol Novog svjetskog poretka stavlja se na poleđinu novčanice američkog dolara.

1940. H. G. Wells objavljuje knjigu pod naslovom ”Novi svjetski poredak”.

1945. Osnutak Ujedinjenih Naroda.

1949. Osnutak NATO-a.

1973. Osniva se Trilateralna komisija.

1995. Formira se Svjetska trgovinska organizacija.

2002. Američka FDA odobrila je VeriChip (mikročip ugrađen u ljude kao način elektroničke potvrde identiteta).

2009. Tijelo odgovorno za upravljanje internetom, Icann, postaje globalno.

2019. Zemlje širom svijeta povećano prate korištenje tehnologija prepoznavanja lica, elektroničke pošte, poruka. Povećano se prate korištenje pametnih telefona, geo-lokacijskih podataka sa pametnih telefona i vozila, podaci kreditnih kartica i reklamni sadržaji.

Jedan tajvanski građanin izjavio je kako ga je policija posjetila ubrzo nakon što je isključio svoj pametni telefon. Mnogu sumnjaju kako će se povećano praćenje nastaviti nakon pandemije. 

2. Antikrist će ujediniti deset nacija. 

Biblija kaže da će se ovo dogoditi oko teritorija starog Rimskog Carstva te da će osvojiti još tri druge države. Antikrist će ubrzo poraziti cijeli svijet i osnovat će jedinstvenu, svjetsku vlast. (Daniel 8) 

3. Korona virus ispunjava predviđanja. 

Posljedice za cijeli svijet koje stvara korona virus ispunjenje je nagovještaja iz Luke 21, 11. 

4. Tehnologijom se svi prate. 

Tehnološki alati već su razvijeni na način kako bi se moglo pratiti sve ljude u svijetu. Mnoge države implementiraju sustav prepoznavanja lica i GPS lokatore kako bi mogle špijunirati svekoliko čovječanstvo svijeta. Prepoznavanje lica podmukao je alat. Telefoni mogu snimati razgovore čak i ako su isključeni. 

VIDI OVO: Je li koronavirus nagovještaj događaja iz Otkrivenja?

5. Ogromne financijske promjene 

Promjene širokog opsega u našem financijskom sustavu mogu otvoriti vrata za jednu svjetsku vlast. Svaki narod svijeta grca u ogromnim dugovima. Bankovno poslovanje drastično će se promijeniti. Papirnati čekovi mogu se očitavati i sa njih se mogu oduzimati ili na njih stavljati novac bez ikakvog izravnog djelovanja čovjeka. 

6. Divljanje prijevara 

Hakiranje i prijevare dovoljno su sofisticirane da jedna nacija može kontrolirati drugu. 

7. Ekonomske sankcije 

Ekonomske sankcije mogle bi biti krajnji alat Antikrista. Samo oni koji će svoje živote podvrgnuti Antikristu kao svome gospodaru, što će se vidjeti po znaku na čelu ili desnici, moći će prodavati i kupovati. 

8. Zajednička svjetska valuta 

Promatrajte razvoj zajedničke svjetske valute, poput razvoja Eura u Europi. 

9. Svi mogu vidjeti 

Samo u posljednjih sedamdeset godina postalo je moguće da svi u isto vrijeme mogu nazrijeti Drugi Isusov dolazak. 

10. Vjernici iščekujte 

Čekajte na Isusa! Nadajmo se da On samo što nije došao. 

Isus pobjeđuje svoje protivnike u Armagedonskoj bitci

„I skupi ih na mjesto, koje se hebrejski zove Armagedon“. (Otkrivenje 16, 16)  

„Prate ga na bijelcima Vojske nebeske, odjevene u lan tanan, bijel i čist. Iz usta mu izlazi oštar mač kojim će posjeći narode. Vladat će njima palicom željeznom. On gazi u kaci gnjevne srdžbe Boga Svemogućega. Na ogrtač, na boku, napisano mu ime: “Kralj kraljeva i Gospodar gospodara”“. (Otkrivenje 19, 14-16) 

VIDI OVO: Je li koronavirus znak kraja svijeta?

Usput, prosječna trajnost najvećih civilizacija svijeta iznosi oko 300 godina. Knjiga o Sucima pokazuje krug kroz kojeg prolaze sva društva. Prvi naraštaj ratuje. Drugi naraštaj uživa u plijenu. Treći naraštaj sve to troši. 

Isus ratuje i mi kao kršćani, uživamo u plijenu. Nasreću, Isus nikada ne treba treći naraštaj. 

„Zato Bog njega uzvisi i darova mu ime, ime nad svakim imenom, da se na ime Isusovo prigne svako koljeno onih koji žive na nebu, na zemlji i pod zemljom.  I svaki će jezik priznati: “Isus Krist jest Gospodin!” – na slavu Boga Oca“. (Filipljanima 2, 9-11) 

Mnogi teolozi vjeruju kako će se Uznesenje dogoditi prije nego što se osnuje jedinstvena, svjetska vlast. 

Poznajete li Krista? Jeste li spremni za Njegov povratak? 

Autor: Roger Barrier; Izvor: Crosswalk.com