Kršćanski filmovi su posljednjih godina sve popularniji, a neki od zanimljivijih nam dolaze na ljeto i jesen 2020. godine. 

Uz nedavni uspjeh i uspon kršćanskih filmova, Hollywood je počeo proizvoditi još više filmova kršćanske tematike. Film „I Still Believe“ (Još uvijek vjerujem) se popeo na vrhove ljestvica odmah nakon puštanja u javnost te je zaradio 9 milijuna dolara.

Ako želite znati koji nas kršćanski filmovi očekuju na ljeto i jesen 2020. godine, pročitajte ovaj popis. 

Selfie dad (hrv. Selfie tata) 

U glavnoj ulozi ove komedije našao se Michael Jr. Film je izašao 19.6 te je odličan za Dan očeva. U njemu se obrađuje važnost očeva usmjerenih na vjeru u svijetu okrenutom prema sebi. 

Michael Jr. je rekao: „Nema boljeg vremena od Dana očeva da cijela obitelj uživa u predivnoj priči o ocu koji se ponovno povezuje sa svojom obitelji… jer se povezao s onim što je najbitnije“. 

A Week Away (hrv. Tjedan odmaka)

Netflix je predstavio svoj prvi vjerski mjuzikl koji prati tinejdžera Willa Hawkinga (Kevin Quinn) koji nakon počinjenja zločina dobiva izbor: zatvor za maloljetnike ili ljeto u kršćanskom kampu. Will odabire kamp i iako je potpuno izgubljen na početku, on uskoro otvara svoje srce, pronalazi ljubav kao i osjećaj pripadnosti na mjestu gdje to nikada nije mislio pronaći. 

24 Counter (hrv. Kontra 24)

Ovaj dokumentarni film snimljen je prema istinitom događaju, a tematizira život igrača nogometa, T.C. Stallingsa, koji se obratio na kršćanstvo i postao glumac. Glumio je i u hit filmu „War Room“ (hrv. Ratna soba). Film će biti dostupan 30.6. 

„Home Sweet Home“ (hrv. Dome slatki dome) 

Za ljubitelje romantičnih komedija, ovaj će film biti prava poslastica. Odvija se oko odnosa zanosne djevojke Victorije koja smatra da Jason, voditelj crkve, može ispuniti prazninu u njezinom životu. 

„Don’t Say My Name“ (hrv. Ne izgovaraj moje ime)

Ovaj film snimljen je prema istinitoj priči, a slijedi žrtvu trgovanja ljudima do njezinog oporavka. Ovaj će film biti korišten za osvješćivanje ljudi o trgovini ljudima.