NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeLiječnici su ga proglasili mrtvim, no tada je žena pogledala njegove prste...

Liječnici su ga proglasili mrtvim, no tada je žena pogledala njegove prste na nogama

Liječnicu su proglasili čovjeka mrtvim nakon što je doživio težak moždani udar. No, tada je žena vidjela kako pomiče nožne prste.

Ryan Marlow, pastor u Sjevernoj Karolini, živ je i vratio se kući sa suprugom i troje djece nakon što su liječnici prvotno i pogrešno izjavili da je doživio “neurološku smrt”.

Biblija je puna čuda i drugih čudesnih znakova iz ruke dobroga Gospodina gore. Božja Riječ govori o slučajevima božanskih intervencija, situacijama u kojima je Gospodin djelovao, pokazujući svoju golemu moć i ljubav.

Mnogi tvrde da se danas više ne događaju čuda i slični događaji, no jedna se obitelj u Sjevernoj Karolini svim srcem ne bi složila s tim zaključkom.

Liječnici su Ryana Marlowa, pastora u državi Tar Heel, proglasili moždano mrtvih nakon što je pretrpio “napad listerije s brzim nastankom i kasnijim hemoragičnim moždanim udarom”, piše Insider. Portal javlja da je Ryan izgubio pokretljivost udova.

Liječnici su ga planirali isključiti s aparata

Vjerujući da je pastor, suprug i otac troje djece moždano mrtav, liječnici su ga planirali isključiti s uređaja za održavanje života i uzeti mu unutarnje organe.

U video objavi na Facebooku Megan Marlow, Ryanova supruga, navodi da su liječnici čak zapisali i vrijeme smrti.

Ali tada se dogodilo nešto čudesno samo nekoliko minuta prije nego što su njegovi organi trebali biti izvađeni. Ryanova supruga Megan primijetila je pokrete u stopalima svoga supruga. Inside izvještava da je Ryan počeo micati nožnim prstima.

Megan je zahtijevala dodatne testove na svom suprugu. Testovi su zapravo pokazali da je dijagnoza “neurološke smrti” liječnika pogrešna. U mozgu mu je tekla krv. Nije bio mrtav, nego u komi.

Pastor i otac troje djece sada je kod kuće jer se njegova rehabilitacija nastavlja

Nakon što je proveo mjesece u bolnici na rehabilitaciji, Ryan se početkom ožujka vratio kući.

Nakon njegova povratka kući, obiteljski prijatelj nazvao je Ryana “čudom koji živi i diše”.

“Nema riječi, neprocjenjivo je samo vidjeti ga. Nisam ga vidjela i stoga je nestvarno vidjeti ga danas”, rekla je Kala Huffman.

Dok Ryanova rehabilitacija i oporavak traju, nije bilo lako ni njemu ni obitelji. Pred njim je još dug put. Ne može govoriti nakon što je pretrpio oštećenje živaca i mora jesti hranu kroz cjevčicu.

Ali bilo je i svijetlih točaka. Insider izvještava da Ryan, uz nečiju pomoć, može stajati. A na svoju 17. godišnjicu braka Ryan je organizirao i izveo Megan na večeru.

“A Isus, pogledavši ih, reče: ‘Ljudima to nije moguće, ali Bogu je sve moguće.’”  (Matej 19,26)

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare