Majčin porod nije išao po planu pa je liječnik rekao njezinoj kćeri da se pripremi

Kada je bilo vrijeme za posljednje tiskanje, kćer je pomogla majci da porodi njezinog brata. Slušala je liječnikove savjete dok je asistirala.

Kada je Dede Carraway dobila trudove, nije mogla zamisliti što će se dogoditi pri porodu. Umjesto da se držao dogovorenog plana, ginekolog je predložio nešto od čega joj je srce poskočilo.

Na svu sreću, netko je imao kameru kako bi snimio ono što se dogodilo…

Foto: Facebook

Sve je počelo kada je Dedeina 12-godišnja kćer Jacee ušla u bolničku sobu. S toliko ljudi oko njezine majke, Jacee je rekla da se brinula da će propustiti rođenje svog brata.

„Počela sam plakati jer sam mislila da neću moći vidjeti porod jer sam bila jako niska.“

Liječnik je predložio nešto neobično

Tada je Dedein liječnik, doktor Wolf, predložio nešto neobično.

Na svu sreći, netko je imao kameru kako bi snimio ono što se dogodilo…
Foto: Facebook

Doktor je pogledao u zabrinutu djevojku te ju je pitao želi li pomoći roditi svog brata! Val panike je prošao Dedeinim i Jaceenim umom. To nije bio dio plana – no nakon malo objašnjavanja i nagovaranja, obje su pristale.

Jacee je stala ispred doktora Wolfa te je pomogla poroditi svog malog brata.

„Pomogla sam ga donijeti na svijet, liječnik mi je dao da stavim ruke unutra i da izvučem bebu… Bila sam …. Ajme … i prije sam se igrala doktora, ali to je bila prava stvar. To se zapravo događalo. Bila sam jako nervozna.“

Na žalost, porod je bio daleko od savršenog. Dedeina epiduralna nije djelovala te je bila u velikim bolovima. Jedino što ju je činilo mirnom jest neprocjenjiv pogled na licu njezine kćeri.

Foto: Facebook

Djevojčica je pomogla liječniku u porodu brata

Kada je bilo vrijeme za posljednje tiskanje, Jacee je pomogla doktoru Wolfu da porodi njezinog brata, Caysona Carrawaya.

Dede je rekla da taj tren nikada neće zaboraviti.

„Zaplakala sam kada sam vidjela emocije na njezinom licu. I sada bih zaplakala. Bio je to divan trenutak za mene.“

Iako je Jacee željela biti veterinarka, Dede je pomislila da bi mogla promijeniti mišljenje i postati ginekologinja ili babica. Jasno je da je donošenje novog života na svijet nešto što ona jako voli!

Foto: Facebook

Na svu sreću, snimljeni su prvi trenutci Jacee sa svojim bratom kako bi ih cijeli svijet vidio. Jasno je da njih dvoje dijele neraskidivu vezu.

NAJNOVIJE!