Majka izgubila 108 kilograma sa samo 10 minuta vježbe na dan

Hrabra majka je uspjela izgubiti 108 kilograma u samo 17 mjeseci, a radila je vježbe 10 minuta na dan. 

Meghan See, 30-godišnja žena iz Virginije, kaže da je hrana uvijek igrala veliku ulogu u njezinom životu. Kaže da je razvila ovisnost o jedenju kada je bila još jako mlada. 

U osnovnoj je školi bila teška preko 90 kilograma, a do srednje škole se njezina kilaža popela na 136 kg. 

Meghan See gubitak kilograma 1

Kao mnogi drugi ljudi i ona je imala varijacije u težini s godinama. Izgubila bi 50 kilograma samo da bi ih ponovno dobila natrag i sve zato što nikada nije došla do srži svojih emocionalnih problema. 

VIDI OVO: Vježbe za mršavljenje: 7 najboljih vježbi za gubitak kilograma

Kada je odrasla, Meghan se jako teško kretala te je imala bolan artritis. Jednostavan čin ustajanja iz kreveta postao joj je nemoguć. Gotovo se više nije mogla ni obuti od bolova. 

Pala je na samo dno kada je shvatila da je prestala uživati u životu – no, bila je majka te je znala da mora nastaviti živjeti zbog svoje kćeri.

2017. godine je dosegla svoju najveću težinu od 190 kilograma. Kada jednog dana nije mogla stati u sjedalo u vlaku na putu sa svojom obitelji, odlučila je napraviti neke trajne promjene.

Počela je s malim koracima. 

Meghan See gubitak kilograma 2

Rekla je: „Obećala sam si da ću biti fizički aktivna 10 minuta svaki dan bez obzira na sve.“ 

Njezina transformacije je obitelj i prijatelje ostavila bez riječi.  Meghan je uspjela izgubiti čak 108 kilograma u samo 17 mjeseci!