NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMajka je ostavila bebu sa svekrvom, prizor ju je zgrozio

Majka je ostavila bebu sa svekrvom, prizor ju je zgrozio

Majka je ostavila svoju bebu sa svekrvom da je pričuva, a ona je odmah iskoristila priliku da bebi obrije glavu. Prizor je zgrozio majku.

Većina ljudi se makar jednom posvađa sa roditeljima svojih supružnika. No, reakcija ove žene na ono što je njezina svekrva učinila nešto je zaista posebno.

Dan je bio kao i svaki drugi. Nova mama i njezin suprug su posjetili njegove roditelje kako bi pokazali svoju predivnu djevojčicu. 

Dok su bili tamo, majka je shvatila da treba otići po jedan lijek. Budući da je bila s obitelji, bez problema je ostavila svoju bebu s njima. Mislila je: „Što je najgore što se može dogoditi?”. 

Iako je majka imala poteškoća s ostavljanjem svoje prve bebe nastojala se je smiriti. No, njezin je instinkt bio u pravu. 

Svekrva je odmah pristala čuvati bebu

Svekrva je naravno odmah pristala čuvati bebu. No, ispostavilo se da je tjednima prije tog dana samo čekala priliku da bude nasamo s bebom. 

VIDI OVO: Odlučila je otrovati svekrvu, a onda shvatila koliko je pogriješila

Trenutak nakon što je majka otišla, svekrva je uzela svoju malenu unuku i odvela ju u kupaonicu. 

Dok je bila u kupaonici uzela je brijač za kosu. Upalila ga je te je nakon toga vrlo precizno obrijala bebinu glavu. 

Majka je u međuvremenu pokupila lijek te se vratila kod svekrve. Kada je ugledala svoju kćer, nije mogla vjerovati što se dogodilo. 

Dočekala ju je potpuno ćelava beba

Umjesto da ju je dočekala beba s punom glavom kose ona je ugledala potpuno ćelavu bebu. Majka je tada potpuno poludjela, počela je vikati na svekrvu. Nije joj bilo jasno zašto je obrijala glavu njezinoj kćeri. 

Svekrva se branila tako što je govorila da joj je bebina kosa bila neuredna te da beba ionako treba imati ćelavu glavu. 

Foto: Instagram

VIDI OVO: BOG IMA PLAN ZA VAŠ ODNOS: 4 stvari koje snaha i svekrva trebaju imati na umu

Tada se majka okrenula suprugu i zahtijevala da joj kaže kako je to dopustio. 

Tada je suprug rekao da mu je majka rekla što želi učiniti, a on, kao pravi mamin sin, nije proturječio. Muž je čak kasnije i pokupio kosu bebe. 

To je dovelo do još jednog napada ljutnje. 

Majka se kasnije malo smirila, ali bi svaki put postala bijesna kada bi vidjela bebinu glavu. 

Svekrva je objasnila da je to morala čuvati u tajnosti

Svekrva je pokušala objasniti da je to morala učiniti u tajnosti jer je mama svaki put odbijala kad god bi ju pitala da obrije bebinu glavu. Tada se majka prisjetila. Svekrva ju je nekoliko puta bila pitala da obrije bebinu glavu, ali je majka uvijek pretpostavila da se ona samo šali. Sada je shvatila da to nije bila šala, nego prekoračenje osobnih granica. 

VIDI OVO: 10 stvari koje svekrva želi od svoje snahe

Tada se majka malo smirila i nastojala donijeti neka pravila. 

Svekrvi je rekla da nikada više ne mijenja izgled svoje unuke bez pitanja i dozvole. Suprugu je rekla da prestane biti takav mamin sin. 

Majka je kasnije na internetu obavila što joj se dogodilo te je dobila razna mišljenja i savjete. No jedno je sigurno – sada ima fantastičnu priču za buduća okupljanja.