NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOva majka je otkrila mračnu tajnu na sinov 13. rođendan

Ova majka je otkrila mračnu tajnu na sinov 13. rođendan

Majka Deirdre je otkrila mračnu tajnu na sinov 13. rođendan. Shvatila je da nešto nije u redu nakon što je prestao jesti i nije se htio družiti s prijateljima.

Kada je Liam krenuo u sedmi razred bio je vrlo aktivan i društven dječak. Jako je uživao u igri s prijateljima, nogometu i jedenju što više hrane. 

Tada je, jednog dana, Liam rekao svojoj majci Deirdre da više nije htio svoj mobitel. Nije ponudio objašnjenje tako da je ona prihvatila njegovu odluku. 

No tada je Liam prestao ići u vožnje s biciklom sa svojim prijateljima. Nije ga više zanimao nogomet, a ujedno je prestao jesti. 

Kada Liam nije ni taknuo svoju hranu za vrijeme svog 13. rođendana, Deirdre i ostatak obitelji su shvatili – prijašnje sretan dječak sada je bio sama kost i koža. 

Foto: Facebook

Tada su došle plavice. 

„Bila sam odlučna da otkrijem zašto moj sin više ništa ne želi raditi, ali on je bio jako tajanstven i nije mi dao blizu“, napisala je Deirdre, „Jedno jutro, kada je odbio ići u školu, sam znala da moram djelovati. Posjela sam ga u kuhinju i molila da mi kaže što se događa“. 

Tada je Liam napokon otkrio istinu o tome što mu se događalo u školi. Odjednom je njegovo novo ponašanje imalo smisla, a Deirdrino se srce slomilo. 

Započeo je režim odlazaka u bolnicu, liječenja i terapije. 

Deirdre je iz usamljenosti i izgubljenosti odlučila podijeliti svoju priču na društvenim mrežama.

Na njezino iznenađenje, javili su se mnogi dobri ljudi koji su ju ohrabrili te je počela polako liječiti svoju obitelj.