NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMama po danu, striptizeta i prostitutka po noći – ispovijest žene kojoj...

Mama po danu, striptizeta i prostitutka po noći – ispovijest žene kojoj je Isus promijenio život

B.J. je po danu bila mama, a po noći striptizeta i prostitutka. Živjela je u grijehu sve dok joj je Isus Krist nije promijenio život.

Imala je 11 godina kada je ušla u svijet prostitucije. Uvela ju je njezina majka koja je na taj način stjecala novac za režije. Dom je bio sve samo ne utočište.

Otac ju je seksualno zlostavljao, nije znala što je ljubav. Ovo se promijenilo jednog dana nakon što je upoznala Isusa Krista, no do tog je trenutka prošao horor.

Kada je imala 15 godina, B.J. je zatrudnjela s dečkom. Majka ju je prestala tjerati na prostituciju, a B.J. je sa svojim djetetom po prvi puta osjetila što je ljubav i privrženost.

Nakon nekoliko godina, ponovno je zatrudnjela. Ovog puta njezin dečko nije htio dijete i ona je otišla pobaciti. No nakupljala se grižnja savjesti: „Bila sam užasno, prljavo, opako ljudsko biće koje je stavilo šlag na tortu kada sam okončala život svoje bebe“, rekla je.

VIDI OVO: Pogled na Isusa koji ti može promijeniti život

Kasnije je ponovno zatrudnjela i s 19 godina je bila majka dvojice sinova. U želji da im osigura bolju budućnost, po noći je bila striptizeta i prostitutka, a po danu majka. No njezino se srce nije promijenilo, kasnije je ponovno zatrudnjela i otišla na pobačaj.

Situacija se promijenila nakon što se udala i pronašla posao u trgovini čajem. Vlasnici su bili bračni par kršćana koji su ju motivirali da uči o Isusu Kristu. B.J. je počela ići na bogoslužja i molitve.

„Preklinjala sam Boga da bude stvaran i da me promijeni, da me ispravi, da mi oprosti“, prisjetila se.

Ubrzo se krstila, njezino se srce promijenilo i njezin je stari život sa starim pogreškama bio iza nje. Osjećala se da joj je oprošteno. „Isus je dao sve da nam pruži istinsku ljubav, da ju možemo iskusiti“, rekla je zahvalno.

NAJNOVIJE