Mama je primijetila da jedna od beba ima problema s disanjem, a onda je Bog poslao policajca

Jednog poslijepodneva mama je primijetila da jedna od beba ima problema s disanjem. Žurno su je odlučili odvesti u bolnici, no zaustavio ih je od Boga poslan policajac.

Victoria O’Neal i njezin zaručnik Derrick Stroud nedavno su dobili trojke, odmah utrostručivši ljubav u svom domu!

Nažalost, nedugo zatim zaprijetila je opasnost. Jednog poslijepodneva Victoria je primijetila da jedna od beba, Amelia, ima problema s disanjem. Zabrinuta, kao i svaka majka, nazvala je Derricka i zamolila ga da se vrati kući kako bi njihovu bebu odveo u bolnicu.

“U 13:00 kad sam ih otišla nahraniti, zvučala je tako slabo i bolesno i to me izbezumilo”, rekla je Victoria za Good Morning America. “Pa sam nazvala [svog zaručnika] Derricka, rekla mu da dođe kući i zamolila ga da je odveze u bolnicu.”

Derrick je došao kući i odveo 9 tjedana staru Ameliu u bolnicu. Strah se pojavio kada je saznao da se stanje njegove kćeri pogoršava, pa je požurio po pomoć u bolnicu u Greenvilleu u Južnoj Karolini.

“Zaista nisam imao riječi, osim da sam se usredotočio na to da svoju bebu odvedem u bolnicu na zbrinjavanje”, rekao je Derrick. “Iako smo znali da je sezona ove bolesti, stvarno nismo prihvatili to. Osim malog kašlja, a taj je kašalj prešao iz kašlja u promukli plač u roku od tri do šest sati.”

Na kraju dana, državni policajac Matthew Brown iz okruga Lenoir je zaustavio Derricka. On je bio najbolja osoba koja je to učinila s obzirom da je bivši vatrogasac i hitna pomoć. Osim toga, on je također blizanac.

Snimka zaslona: YouTube

Policajac je morao brzo djelovati

Nakon što je pogledao bebu Ameliu, rekao je da zna da mora brzo djelovati kako bi joj spasio život.

“Kad sam se vratio tamo, beba nije reagirala i sjedila je u dječjoj sjedalici”, rekao je Matthew. “Okrenuo sam joj glavu prema sebi i vidio sam da su joj usne počele plaviti i da je imala dosta problema s disanjem. Kad sam je izvukao iz sjedala, počela je malo bolje disati. Njezino plavetnilo počelo je nestajati i počeo sam joj trljati leđa i stimulirati je da je držim budnom kako bi se mogla usredotočiti na to da svoje disanje vrati u normalu.”

Nakon što je Matthew natjerao Ameliju da odgovori, pozvana je medicinska jedinica i odvezena je u lokalnu bolnicu. Kasnije je prebačena u dječju bolnicu Maynard u Greenvilleu gdje je liječena od respiratorgnog sincicijskog virusa. Tamo su pregledane i njezine sestre.

Ovo je bila više nego zastrašujuća situacija. Zastrašujuće je pomisliti na bebinu sudbinu bez Matthewove brze pomoći. Amelijini roditelji su jako zahvalni za njegovo znanje i pristup hitnoj pomoći. Victoria kaže da ne bi znala što učiniti da je ona bila u ovoj situaciji.Y

“Bio je anđeo ili heroj”, rekla je Victoria. “Ne želim zamisliti razinu panike koju bih imala da sam to bila ja, da sam bila policajac, da sam nekoga zaustavila te da je na stražnjem sjedalu bila mala beba koja je poplavila… to je jednostavno nevjerojatno i jako sam mu zahvalna.”

Snimka zaslona: YouTube

Bog je poslao policajca

Derrick kaže da se osjeća blagoslovljenim što su svi bili na pravom mjestu u pravo vrijeme, osiguravajući da ovo zastrašujuće iskušenje ima sretan kraj.

“Primijetio je da joj treba pomoć odmah i dobila je pomoć što je brže mogla… znao je što je najbolje za nas”, rekao je Derrick. “Doslovno, kao da ga je Bog poslao da bude tamo.”

Tajming doista nije mogao biti savršeniji. Sada su sve tri ove dragocjene bebe žive, zdrave i sretne, što svi roditelji žele za svoju djecu.