maneken tri godine živio kao žena
Foto: Instagram

Ovaj maneken je tri godine živio kao žena, prošao je kroz brojne transformacije, a sada ponovno želi živjeti kao muškarac.

Američki maneken Alexander Veach (30) potrošio je 10.000 dolara na lasersko uklanjaje dlačica i na hormonske tablete kako bi postao žena, ali se predomislio.

Tri godine je živio kao žena pod imenom Aria, ali se u međuvremenu predomislio pa sada želi ponovno živjeti kao muškarac.

Jedno vrijeme je pokušavao u isto vrijeme biti i žena i muškarac. Danas, ipak, tvrdi da je sretniji kao muškarac jer biti transrodna osoba nije nimalo lako, već je užasno stresno.

Snimka zaslona: YouTube

PROČITAJTE: Poruka svim lezbijkama, biseksualcima i transrodnim osobama

U njemu se nešto prelomilo kad je prošle godine u holivudskom kazalištu glumio transrodni lik koji od žene postaje muškarac. Tada je shvatio kako više ne može živjeti kao Aria i tada je odlučio da želi opet biti muškarac.

“Ja ne živim u kutiji i ne dopuštam da mi rodne norme nalažu što da radim ili mi ne daju da pronađem svoje mjesto pod suncem. Ljudi misle da sam lažan i nedosljedan, ali ja sam zaista vjerovao kako sam žena u muškom tijelu. Otkada sam ponovno postao muškarac, svi komentiraju moje velike grudi, ali ludo radim sklekove kako bih ih se riješio”, ispričao je za Daily Mail.

Priznao je kako se nada da će pronaći ženu koja će razumjeti i prihvatiti njegovu prošlost.

PROČITAJTE: Nakon što je upoznala Isusa, transrodna osoba svjedoči kako je oslobođena života u laži

“Ako je ona prava, neće je biti briga. I dalje imam neke ženstvene crte, nemam dlačice po tijelu, ali testosteron će se pobrinuti da one ponovno narastu. Fokusiran sam na potpunu promjenu kod muškarca, ali trebalo mi je tri godine da postanem žena, pa bi bilo nerealno očekivati da ću sada uspjeti za šest mjeseci”, rekao je.