NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMedicinska sestra i njen dečko su se ukrcali u avion, nisu ni...

Medicinska sestra i njen dečko su se ukrcali u avion, nisu ni slutili što će doživjeti

Medicinska sestra i njezin dečko imali su mnogo bogatiji let avionom nego što su namjeravali zahvaljujući jednom hitnom slučaju čovjeka kojemu je srce stalo.

Na putu za Baltimore, stjuardesa na Southwest Flightu 553 objavila je da putnik treba hitnu liječničku pomoć. Srećom, Emily Raines i njezin dečko slučajno su bili u avionu.

Emily je medicinska sestra u Greater Baltimore Medical Centeru, a njezina druga polovica je također mio medicinski tehničar.

Čovjek je izgubio puls

Par je odmah pojurio do čovjeka. Kad su stigli do njega, već je bio u nesvijesti. Nije imao puls, a za nekoliko trenutaka lice mu je počelo poprimati zabrinjavajuću nijansu ljubičaste boje.

“Bilo je prilično alarmantno, očito, vidjeti njegovo lice tako”, prisjetila se Emily, prema CBS-u. No, medicinska sestra i njezin dečko su mu kompresijom vratili disanje.

“Rekla bih da smo ga vratili u život oko sedam minuta prije slijetanja”, rekla je Emily.

Medicinska sestra i njen dečko u avionu

Iako par nije ovako očekivao završetak odmora, bili su ponosni što su pomogli u toj situaciji.

“Bili smo oduševljeni jer je tako nevjerojatno imati taj osjećaj, a nakon toga si jednostavno kažeš, ‘O, vau. Učinili smo ovo. Spasili smo nečiji život!’”, rekla je Emily.

Putnici su čestitali mladom paru na herojskom spašavanju

Ekipa hitne pomoći odvezla je čovjeka u bolnicu čim je zrakoplov sletio. Ostali putnici na letu brzo su čestitali mladom paru na njihovom herojskom spašavanju!

Tjedan i pol dana kasnije supruga tog čovjeka je kontaktirala Emily kako bi joj zahvalila što joj je spasila muža u iskrenoj SMS poruci. Također je dala najnovije informacije o tome što je uzrokovalo da se onesvijesti tijekom leta.

“Još uvijek nismo potpuno sigurni što se dogodilo”, napisala je njegova supruga. “Nije imao srčani udar. Očito je da mu je srce stalo, ali vjeruju da je ulogu imalo više faktora. Uglavnom je to zbog niske razine kisika.”

Nastavila je: “Ne mogu vam dovoljno zahvaliti”, ponudivši Emily i njezinom dečku kolačiće u znak zahvalnosti.

Podijelite herojsku priču ovog para koji brzo razmišlja s prijateljem!

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare