Roditelji ostali bez riječi kada su vidjeli kako je medicinska sestra obukla njihovog sina

Novi roditelji ostali su bez riječi nakon što su otkrili da je medicinska sestra obukla njihovog sina u odjeću superjunaka.  

Chriss Korres i Michelle Campbell bili su uzbuđeni zbog svog prvog djeteta. Na njihovo iznenađenje, njihov sinčić stigao je dva mjeseca prije termina, što je značilo da mora provesti neko vrijeme na neonatalnom odjelu.

Roditelji su bili svjesni da će se njihova beba sporije razvijati

Korress i Campbell bili su potpuno svjesni da se njihova beba neće razvijati istim tempom kao i bebe rođene oko termina. Tako su nastavili provjeravati svog sina kako bi bili sigurni da mu je dobro.

Foto: Facebook

Liječnici koji su se brinuli o malom Benjaminu bili su zadivljeni brzinom kojom se razvijao, a nakon osam tjedana pod njihovom skrbi, mali Benjamin bio je spreman otići kući s mamom i tatom.

VIDI OVO: Beba tijekom pregleda nježno naslonila glavu na medicinsku sestru

Nekoliko dana prije otpuštanja Benjamina, Korress i Campbell su ga otišli provjeriti, no primijetili su nešto neobično. Benjamin je bio odjeven u ogrtač s natpisom na svom krevetu “Našem malom superjunaku, sa svom ljubavlju Stephanie T”

Foto: Facebook

Predivna gesta medicinske sestre

Roditelji su za CTV News izjavili da su bili iznenađeni nevjerojatnom gestom medicinske sestre. Jedini misterij oko dara bila je saznati tko je zapravo ta Stephanie.

Nakon što su se raspitali, saznali su da je Stephanie medicinska sestra na neonatalnom odjelu i brinula se o malom Benjaminu i drugim nedonoščadima.

Foto: Facebook

Stephanie, koja radi u židovskoj općoj bolnici u Montrealu, dotakla je živote mnogih beba i roditelja pokazujući im koliko joj je stalo.

Prema izvješćima, Stephanie je napravila preko 100 ogrtača za malene superjunake.

Benjamin je sada kod kuće, odlično se snalazi i usrećuje roditelje. Pravi je superjunak koji raste vrlo brzo.

Foto: Facebook

Stephaniena nevjerojatna gesta primjer je kako medicinske sestre, liječnici i drugi zdravstveni radnici idu više i dalje samo kako bi usrećili svoje pacijente.

NAJNOVIJE!