Mladić s Downovim Sindromom na saksofonu ispratio svog pokojnog djeda

Matt Lomaka jako voli svirati saksofon. Bilo je stoga vrlo prikladno da zasvira i na ukopu svog voljenog djeda. Njegova predivna izvedba ostavila je suze u očima svih prisutnih.

Matt i njegov djed bili su jako bliski. Mattova izvedba na ukopu to je jasno i pokazala. Odsvirao je pjesmu „Here I am, Lord” (Ovdje sam Gospodine). Svi prisutni su mu se pridružili pjesmom.

„Ja, Gospodin neba i mora / čudo sam plač Svog naroda / Svi koji počivaju u mraku i grijehu / mojom će rukom biti spašeni”.

Matt je izabrao zaista posebnu i značajnu pjesmu. Pjesma, ali i Mattova izvedba, mnogo su značile cijeloj obitelji. Navedena je pjesma poznata po razgovornom tonu između Boga i vjernika. To je zaista predivan podsjetnik da Bog s nama uvijek prebiva.

VIDI OVO: Djed je zamolio medicinsku sestru da pjeva – obitelj je ostala zapanjena

„Ovdje sam, Gospodine. Jesam li, Gospodine? / Čuo sam te kako zoveš u noći / Poći ću Gospodine, ako ćeš me Ti voditi / držat ću Tvoj narod u svom srcu”.

Ova pjesma, koju je napisao Dan Schutte, postala je mnogima najdraža vjerska pjesma. Mnogi vjeruju da je ta pjesma slična pozivu koji je Bog uputio Samuelu u Bibliji (1. Samuelova 3).

Autor je rekao: „Osjećam se tako zahvalno što se čini da je Bog izabrao tu pjesmu kako bi pratila ljude kroz toliko mnogo trenutaka u životu. Nisam to planirao. Nisam znao da će ova pjesma biti tako posebna. Svjestan sam da Bog čini nešto što je mnogo veće od mene”.

A special goodbye from Matt. Not a dry eye.

Objavljuje Tina Baccile Lomaka u Četvrtak, 27. rujna 2018.