Mladić odeo na ples sestru svoje zaručnice
Snimka zaslona: TikTok

Mladić pun ljubavi uskočio je pomogao je mlađoj sestri svoje zaručnice da bude njezina pratilja na plesu jer joj je otac preminuo.

Postati roditelj jedan je od najvećih životnih blagoslova. Sva su djeca dar od Boga. Zaslužuju biti u domu i s ljudima koji će o njima brinuti i voljeti ih. To je sve što svatko želi, zar ne?

Nitko ne želi biti s nekim tko će njegove potrebe, misli i mišljenja zanemariti i odbaciti u stranu. Svi žele znati da su važni. Ali puno je lakše reći nekome koliko vam je stalo i koliko ga volite, nego mu to pokazati.

Najbolji način da pokažete nekome koliko vam je stalo je kroz akcije i djela. Upravo je to jedan mladić učinio za djevojčicu kojoj je otac preminuo.

Zaručničina mlađa sestra trebala je na ples s tatom

Tekst na početku videa jedne žene objavljenog na društvenim mrežama objašnjava da joj je otac preminuo prije tri godine. Zbog toga je ženina mlađa sestra ostala bez nekoga tko bi je odveo na nadolazeći ples tata-kćer. Međutim, jedan je mladić odbio dopustiti da se to dogodi.

Umjesto da pusti dijete da sjedi sa strane i ne prisustvuje plesu, ovaj ljubazni mladić pristao je dotjerati se i odvesti mlađu sestru svoje zaručnice na večer tata-kćer.

Kratki video od 40 sekundi prikazuje mladića u kupaonici, kako gleda u ogledalo dok oblači kravatu i sako. Isto tako, djevojčica sjedi u svojoj sobi, gleda u ogledalo dok netko stoji u blizini. Na kraju videa, djevojčica, sada u plavoj haljinici i minimalno šminke, ulazi u sobu i prilazi svom spoju za večer.

Kako slatka gesta puna ljubavi koja će toj djevojčici vjerojatno puno značiti.

@thatonehotlatinachick

literally sobbed making this🥹 I have the best almost-husband🤍 #fyp #littlesister #fiance #daddydaughterdance #foryou #wholesome

♬ Slipping Through My Fingers – Declan McKenna

Efežanima 4,32 “Naprotiv! Budite jedni drugima dobrostivi, milosrdni; praštajte jedni drugima kao što i Bog u Kristu nama oprosti.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare