Bog nam nikada nije obećao da u životu nećemo imati stres i nevolje, ali nam je obećao mir.

Danas želim biti uz vas i moliti se za vaš mir – bez obzira s čime se danas suočavate. Primite ovu molitvu tako što ćete ju pročitati Bogu – tiho ili na glas!

Dragi Bože,

Ne osjećam se kao da mi je ovaj svijet dom. Očajan sam za Tvojim skloništem. Trčim ti u susret u svojim nevoljama, i vjerujem da si uz mene. (Psalam 9, 9)

Molim se da će mi mir koji dolazi uz razumijevanje čuvati srce i um po Isusu Kristu. Svaku brigu koju imam na ovom svijetu predajem tebi Bože, jer TI se brineš o meni. (Filipljanima 4, 6-7)

Molim se za hrabrost u današnjim nevoljama. Isuse, Ti si rekao da ću prolaziti kroz kušnje na ovome svijetu, ali da ćeš Ti nadvladati svijet! Duše Sveti daj mi mir i hrabrost da znam da vodiš bitke za mene. Sav je moj mir u tebi – a ne u mojim sposobnostima. (Ivan 16, 33)

Svoje misli usmjeravam na TEBE, Gospodine, jer Ti si moj mir. Po svome Duhu umiri nemirne glasove u mojoj glavi i srcu. (Izaija 26, 3)

Znam da si TI samnom. Daj da osjetim Tvoj mir uvijek i u svakoj situaciji. Hvala ti Gospodine za tvoju suverenu vlast nad svime! (2. Solunjanima 3, 16)

U ime svevišnjega Isusa, našeg Kneza mira se molim, amen.

Izvor: Hopewithgod.com; Prijevod: Mislav U.