Molitva da se vrši Božja volja u tvome životu

Ako želite da se vrši Božja volja u tvome životu, izmoli ovu kratku molitvu koja vam u tome može pomoći. On želi provesti Svoju volju u vama!

Bog čuje sve naše molitve i odgovara na njih. Njegov “da” primamo kada tražimo od Njega točno ono što nam želi dati. U takvim molitvama se ne odnosimo prema Bogu kao automatu koji donosi željene nagrade.

Neke naše želje ipak nisu od Boga, nego su proizašle iz pohlepe, sebičnosti i trčanja za prolaznim.

Bog će odgovoriti “ne” ako stvari koje tražimo nisu same po sebi dobre ili nisu dobre za nas i za druge, izravno ili neizravno, odmah ili na kraju.

Moramo se podsjetiti da Bog vidi stvari iz vječne perspektive – vidi što je dugoročno najbolje za nas. Zato uvijek trebamo tražiti Njegovu volju. Molitva u nastavku vam može pomoći u tome.

Nebeski Oče, najbolje me poznaješ i vjerujem da me voliš. Sve mi daruješ zbog svoje ljubavi i dobrote. Znaš sve moje potrebe i želje. Znaš koliko trebam ono što Te molim. Znam da mi nikada ne bi nešto uskratio iz inata.

Oče, ne dopusti da me moje želje zaslijepe i unište. Ne dopusti da nešto volim i želim više nego Tebe.

Ako ono što Te molim nije po Tvojoj volji, ako je to loše za mene, daj mi prepreku koju ne mogu proći. Ako to ne primim, znat ću da je to Tvoja ruka koja me želi zaštititi.

Oče, želim samo ono što dolazi od Tebe. Neka uvijek bude Tvoja volja. Amen!

NAJNOVIJE!