Molitva kada ste u sukobu s nekim

Molitva kada ste u sukobu s nekim usmjerit će vaš um i srce na Boga koji može riješiti sve teške situacije i obnoviti odnose.

Svemogući Bože, Ti si vjeran i oblikuješ nas u ljude koji sliče Gospodinu Isusu! Samo Tvoja čudesna ruka na našim životima može proizvesti nadnaravnu promjenu koju doživljavamo kada Te tražimo svim srcem. Zahvalni smo za ovaj dan koji si nam darovao da ga živimo Tebi na slavu.

Bože, danas Ti donosimo nemoguće stvari u našim životu. Stavljamo svoj teret pred Tvoje noge, brigu da nećemo vidjeti odgovor koji želimo u vremenu u kojem želimo na ovoj zemlji. Ti imaš kontrolu, Bože, čak i kada se čini da je sve izmaklo kontroli. U trenucima kada osjećamo da su naše molitve iščezle, podsjeti nas na Tvoju suverenost. Podsjeti nas na Tvoju dobrotu i stavi mir u naša srca koji će nam omogućiti da sve strpljivo ponosimo, prigrlimo utjehu i podložimo se Tvom vodstvu.

PROČITAJTE: Molitva u nemogućoj situaciji

Trebamo Tvoju mudrost kako bismo pronašli put natrag do Tvog mira u situaciji koja izgleda kao beskrajni izvor sukoba. Pouči nas svom putu i vodi nas svojom istinom. Zahvaljujemo Ti što si Bog koji poznaje naša srca. Ti si Bog koji cijeni pravdu i istinu. Također si pun strpljenja i milosti. Neka Tvoj Duh, koji ispituje naša srca, intervenira u našu korist. Neka skrivene, loše stvari izađu na vidjelo. Neka poniznost i služenje donesu pokajanje gdje je potrebno. Neka Tvoja mudrost pokaže kako izgledaju zdrave granice u ovoj situaciji. Neka Tvoj iscjeljujući dodir omekša i promijeni sva srce. Daj nam snage da se povučemo i vjerujem Ti, pogotovo kada nemamo kontrolu nad ishodom ove situacije. Učini ono što samo Ti možeš, Bože! Volim te, amen.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare