Molitva nakon što se probudimo ujutro

Kako započeti dan na ispravan način? Neka molitva bude prva stvar koju ćemo napraviti nakon što se probudimo ujutro.

U žurbi sam. Moj um više ne ispunjava oproštenje jer je on već ispunjen gomilom misli.

„Danas moram završiti ovaj prijevod, moram zvati tvrtku iz osiguranja i nadam se da ću dobiti natrag svoj periskop prije nego što se Carissa probudi. Što ću kuhati za večeru? Trebam li nešto izvaditi iz zamrzivača? E da, danas je dan pranja rublja. Pitam se mogu li to završiti i staviti na sušenje prije ručka. Čovječe, na bradi imam još jedan prišt. Odakle se on stvorio? Moram se i pripremiti za biblijsko proučavanje ovaj tjedan. Gdje ću sve to smjestiti“?

VIDI OVO: Jutarnja molitva: Predivne molitve s kojima možete započeti dan

Prije nego što sam se snašla, kako su misli kolale mojim umom, on je postao bio je ispunjen sve većim kaosom.

Dosta!

Ne želim tako započeti dan.

Umjesto toga, svoj dan želim predati Gospodinu prije nego što ustanem iz kreveta. Stoga sam napisala ovu molitvu za sebe i nudim je vama, kako bismo zajedno naučili kako na ispravan način započeti dan.

Molitva nakon što se ujutro probudimo

Dobro jutro Gospodine!

Hvala ti za novi dan. Hvala Ti što se Tvoja milost obnavlja svakoga dana. Tvoja ljubav i Tvoja vjernost su neprolazne i velike Gospodine.

Ne znam što će se danas sve dogoditi niti koliko ću toga stići učiniti, ali Ti znaš. Stoga ovaj dan predajem Tebi.

PROČITAJTE: JUTARNJA MOLITVA ISUSU: Pomogni mi započeti dan s dobrim namjerama

Ispuni me svojim Duhom Svetim, Oče. Napuni me energijom za posao jer Ti znaš kako su ove kosti umorne. Probudi me za čuda svoga spasenja i požuri moj duh prema stvarnosti svoga djelovanja u mome životu.

Gospodine, moj um je prepun kreativnih ideja, ali one su sve izmiješane. Duše Sveti, dođi i lebdi nad mojim umom kao što si lebdio nad vodama prilikom stvaranja i stvori red iz ovog kaosa! Pomozi mi da odustanem od sebe i da vjerujem da ćeš mi Ti dati sve što mi danas treba kako bih obavila/o posao koji si mi Ti dao.

Ti ćeš biti vjeran u završavanju dobrih djela koje si započeo i dok zakoračujem u moj dan proglašavam Tvoju suverenost u svakom području moga života! Povjeravam se Tebi i molim Te da me upotrijebiš onako kako Ti želiš!

Ovaj dan je Tvoj dan. Moje tijelo je Tvoje tijelo. Moj um je Tvoj um. Sve što ja jesam je Tvoje.

Neka danas budeš zadovoljan sa mnom.

Amen.

Autorica: Asheritah Ciuciu; Prijevod: Ivan H.; Izvor: Ibelieve.com

NAJNOVIJE!