Molitva za nemirno srce
Snimka zaslona: YouTube

Ako vam je potrebna molitva za nemirno srce, donosimo vam jednu koju možete moliti kada vam je teško zbog svega što vas je snašlo u životu.

Zbog svega što se događa u svijetu i vašem životu, možete se pitati hoće li ikada doći mir? Hoće li uvijek biti sukoba, povrijeđenosti, očaja, zabrinutosti i smrti? Puno toga se zareda i ponekad je teško nositi se sa svime. Lako je potpasti pod stres.

Možda se čak i pitate: “Kako da se molim?” Dobra vijest je da će doći vrijeme kada će bol i nevolje svijeta nestati i zavladat će mir. Biblija nam govori da dok se Isus ne vrati, možemo očekivati ​​nevolje u svijetu i u svom životu. Ako ste uznemireni ili ste suočeni sa situacijom zbog koje niste sigurni što se može dogoditi, molitva u nastavku vam može pomoći.

Molitva za nemirno srce

Nebeski Oče, prolazim kroz teško životno razdoblje. Toliko je stvari zbog kojih se brinem. Toliko sam nemiran zbog svega. Tvoja Riječ kaže da sve brige predam Tebi. Upravo to želim učiniti. Molim da se brineš za mene i sve što me brine.

Donosim sve pred Tebe. Sav strah, brige i nemir polažem do Tvojih  nogu. Vjerujem da si sposoban sve riješiti. Uvijek si pažljiv i brižan prema meni. Volim što sam u Tvojim rukama. Beskrajno si mudar, moćan i vjeran. 

Hvala što mi daješ milost da u svakoj teškoj situaciji ustrajem i ne prepustim se beznađu. Unatoč mojoj trenutnoj situaciji i okolnostima, dajem Ti kontrolu nad onim što se događa u mom životu i molim Te da mi daš mir. Oče, Ti sve vidiš, znaš i razumiješ i Tebe ništa ne iznenađuje. Uvijek Ti mogu vjerovati u svemu, jer si me toliko ljubio da si dao svoga Sina Isusa da umre za mene. Molim Te da ovu situaciju koristiš za rast moje vjere i ovisnost o Tebi. Želim Ti uvijek biti vjeran!

U Isusovo ime, amen!

Nadamo se da će vam ova molitva donijeti mir. Bog vas voli, bez obzira na odluke koje ste donijeli, grijehe koje ste počinili u prošlosti ili koliko ste pod stresom. Božja ljubav prema vama je nepokolebljiva, bez obzira na to što se s vama događa. Nastavite i dalje vjerovati i služiti Bogu koji vas uvijek ljubi.

PROČITAJTE JOŠ: